ALİ ÇAMLI’DAN HAKEME VERYANSIN

ALİ ÇAMLI’DAN HAKEME VERYANSIN

“KAYSERİSPOR’UN MAÇLARINDA CÜNEYT HOCA ASLAN KESİLİYOR”

Yukatel Kayserispor Kulüp AS Başkanı Ali Çamlı’dan hakem Cüneyt Çakır’a veryansın. Fenerbahçe karşılaşmasının ardından konuşan Çamlı, “Kayserispor’un maçlarında Cüneyt hoca aslan kesiliyor” dedi.

Süper Lig’in 12.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlanırken karşılaşmada, skordan çok hakem Cüneyt Çakır’ın hataları damga vurdu.

Müsabakanın ardından Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çamlı, şöyle dedi: “İyi bir maçtı. Fenerbahçe büyük bir camia. Kayserispor da başarıyı kovalayan bir camia. Ama bugün sahada keşke hakem konuşmasaydık. Aslında prensip olarak biz hakemlerle ilgili konuşmayı pek sevmiyoruz. Ama penaltının verildiği dakika 96.47. Cüneyt hoca insaflıca bir izlesin. Hakkaniyetliyse helal olsun. Ama emek veriliyor, sahada inanılmaz mücadele eden bir takım var. Böyle şeylere Fenerbahçe’nin ihtiyacı yok zaten. Ben Cüneyt Çakır’a soruyorum; o penaltı Kayserispor’un olsa çalabilir miydi? Lütfen bu konuda Cüneyt Çakır bir açıklama yapsın. Daha önce bir Trabzonspor maçımız var; verilmeyen penaltı, verilmeyen gol. Ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe bizim için çok kıymetli bir kulüp. Onlara başarı diliyorum. Mutlaka toparlanacaktır, iyi olacaktır. Ama biz Kayserispor olarak hocamız, teknik kadromuz, başkanımız ile inanılmaz mücadele ediyoruz. Kayserispor’un maçlarında Cüneyt hoca aslan kesiliyor. Sürekli bizi kıymaya dönük hareketler. Takdirine bırakıyorum, vicdanıyla hesaplaşsın. Bugün giden Kayserispor’un 2 puanı. Söylemek istediğim çok şey var ama söylemek de istemiyorum.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti