Ali çamlı pfdk’da

Ali çamlı pfdk’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği’nce Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı ve 8 Süper Lig ekibi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre; Ümraniyespor, Sivasspor, Giresunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları Süper Lig’de son karşılaşmalarında “çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Ümraniyespor, Antalyaspor, Fenerbahçe ve Kayserispor “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle; Ümraniyespor’un, “6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle; Antalyaspor, Giresunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray “saha olayları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı sosyal medya veya kulüp resmi internet sitesinde yer alan açıklamaları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

Haber: Şevket Tekin

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti