ALİ YAVUZ: MECLİSTEN BİR AN ÖNCE

ALİ YAVUZ: MECLİSTEN BİR AN ÖNCE

İDAM KARARININ ÇIKMASINI İSTİYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hafta sonu ilimizde toplu açılış töreninde Kayseri halkına hitabında Terör örgütü mensupları için idam cezasının geri getirilmesi ile ilgili olarak vatandaşların tezahüratları üzerine ?Şehitlerin varisleri eğer idam istiyorlarsa, bununla ilgili olarak devletin af yetkisi yoktur. Sözlerine Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit dul ve şetimleri derneği Başkanı Ali Yavuz tam destek vererek bu konunun bir an önce meclis gündemine gelmesi gerektiğini söyledi.
Hafta sonu Kayseri´de bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Terör örgütü mensupları için idam cezasının geri getirilmesi ile ilgili olarak vatandaşların tezahüratları üzerine ?Şehitlerin varisleri eğer idam istiyorlarsa, bununla ilgili olarak devletin af yetkisi yoktur. Şu anda bu işin yolu şu: Parlamento, Parlamento´da, Sayın Başbakan burada, grup belli, aynı şekilde muhalefet de, CHP, Milliyetçi Hareket Partisi, onlar da ortada ve Parlamentodan böyle bir karar çıktığı anda, şimdiden ilan ediyorum, bana geldiğinde ben bu kararı onaylarım, çünkü o şehitlerin hakkı öyle kolay kolay ödenmez. Bekara karı boşamak kolaydır. Biz gözü yaşlı analarımızı dinledik, babaları dinledik, eşlerini, yavrularını dinledik, öyle kolay mı? Neymiş? George şöyle der, Hans böyle der. Beni ne George ilgilendirir, ne Hans ilgilendirir, beni bu millet ilgilendirir, bu millet. Benim milletim ne der, Allah ne der biz buna bakarız, görevimiz bu? diye konuşmuştu.
İşte bu sözler üzerine Türkiye Harp Malülü Gaziler şehit dul ve yetimler derneği Başkanı Ali Yavuz´da tam destek vererek konunun bir an önce meclis gündemini gelmesini istediklerini belirtti Yavuz şöyle konuştu.
her şehit haberi geldiğinde bizim canımız ciğerimiz yanıyor, bir evimizi ateş düşüyor. Bu şehidin annesinin babasının çektiği acıyı sıkıntıyı hiç kimse bilemez ateş düştüğü yeri yakıyor biz her açıklamamızda idamın gelmesi ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlerin idam edilmesini istiyorduk, başta İmralı canisi ve ona destek veren onun sözcülüğüne yapan ülkemizin üniter yapısına zarar verecek harekette bulunan her kimse bunların idam edilmesini istiyorduk. Cumhurbaşkanı bunları duymuş olmuş ki kendisi de bana meclis den idam çıkarsa benim önüme gelirse hiç tereddüt etmeden imzalarım diyor, biz sayın Cumhurbaşkanımızdan şunu istiyoruz siz Türkiye´nin başısınız başkomutansınız meclise bir talimat vererek idam çıkması konusunda meclisten idam yasasının çıkartılarak ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden her kimse tek tek idam edilmesini ve ibreti alem için gereğinin yapılmasını istiyoruz. çünkü bizim canımız yanıyor ve biz artık üzülmek istemiyoruz devletimiz gereğini yapsın burada en büyük iş hükümete düşüyor hükümet bu konuyu bir an önce meclise getirsin muhalefetten de desteklerini alsın bir parti hariç desteklerini vereceğine inanıyorum ve meclisten büyük oy çoğunluğuyla idam yasasının tekrar TC kanuna ekleneceğine inancımız sonsuz ama önemli olan bir adım atılmasıdır.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı