ALİ DAĞI ÇÖPLERDEN TEMİZLENDİ

ALİ DAĞI ÇÖPLERDEN TEMİZLENDİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediye personeli ve vatandaşlarla Ali Dağı?nın eteklerinde sonbahar temizliği yaptı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediye personeli ve vatandaşlarla Ali Dağı?nın eteklerinde sonbahar temizliği yaptı. 

Talas´ı temiz tutmak ve çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturmak için temizlik etkinliğini başlattıklarını söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ?Talas´ın göz bebeği Ali Dağı´nın eteklerinde vatandaşlarımızla, İŞKUR personelimiz ve belediye personelimizle büyük bir temizlik çalışması başlattık. Şuan da arazide 250-300 kişi temizlik yapıyoruz. Özellikle yerlerde içki şişeleri, rakı şişeleri ve bir sürü çöp topladık. Yol kenarı olduğundan içenler, hafriyat dökenler bu alanı oldukça kirletmişler. Her görüşe saygılıyız ama çevreyi kirletene saygılı değiliz. Çevreyi bu şekilde kirletmeye kimsenin hakkı yok. Talas´ı temiz tutmamız lazım. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Bu şekilde çevre katliamı yapıp çevreyi kirleten herkesi de bizlere ve polise ihbar etsinler? dedi.

Bundan sonra Ali Dağı´nın çevresi ve tenha yerlerin takibe alınacağını hatırlatan Başkan Palancıoğlu, ?Bu bölgelere kamera yerleştireceğiz. Bu iş sadece temizlikle kalmayacak. Buralarda bu işi yapan kişileri de uzaklaştırmak için her türlü önlemi alacağız. Ben etkinliğimize katılan tüm İŞKUR personeline, Talas Tanıtım Derneği´ne ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta Talas´ın ve Kayseri´nin en büyük mahallesi olan Mevlana Mahallesi´nde de yine böyle bir temizlik çalışması yapacağız. Ama temizlik haricinde kirletmemek de önemli. Buradan annelere de sesleniyorum. Evlerimizi nasıl temiz tutuyorsak, çocuklarımıza da sokakları temiz tutmayı öğretelim. Böylece Talas çok güzel, temiz bir ilçe haline gelir? diye konuştu.
Doğaseverlerin topladığı çöpler Temizlik İşleri geri dönüşüm ekiplerince alınarak, ayrıştırılmak üzere geri dönüşüm merkezine götürüldü.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ