ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ALACAK VERECEK TARTIŞMASINDA İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri’de, alacak verecek meselesinden çıktığı ileri sürülen tartışmada iki kişi av tüfeğiyle vurularak öldürülürken, yakınlarının öldüğünü zanneden vatandaşlar olay yerini karıştırarak polise zorluk çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Yavuzlar Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde meydana gelen olayda, G.E., E.Ç. ve T.Ö. ile K.K., N.K. ve G.K. kardeşler arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı ileri sürüldü. Çıkan tartışma sonrasında G.E.’nin av tüfeği ile ateş etmesiyle G.K.’nın ağır yaralandığı öğrenilirken, açılan ateş sonrasında G.E.’nin de başından vurularak olay yerinde öldüğü bildirildi.
Olayda ağır yaralanan G.K, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Açılan ateş sonrasında yaralanan E.Ç. ve T.Ö. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cinayet Büro ekiplerinin yaptığı çalışmada K.K. ve N.K. kardeşler de gözaltına alındı.
G.E.’nin hayatını kaybettiği olay yerinde, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin delil toplama çalışmaları sırasında amcalarının hayatını kaybettiğini zanneden 5 kişi polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen şeridi aşarak otomobile yöneldi. Polis ekiplerinin tüm engellemelerine rağmen sakinleşmeyen gurup, yerde ölen kişinin amcaları olmadığını daha sonra fark etti. Hastanede yaralıların olduğunu öğrenen gurup, apar topar olay yerinden uzaklaştı. Gurubun uzaklaşmasından sonra delil toplama çalışmaları kaldığı yerden devam etti. Gece geç saatlere kadar süren delil toplama çalışmaları sonrasında olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı