AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

KILIÇDAROĞLU ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Sarıoğlan İlçesine bağlı Palas Mahallesi'nde katıldığı törende dört yıl boyunca Kayseri'ye iftiralar atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu iftiraları atarken kullandığı kişiyi tanımazlıktan gelmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun sürekli yalan söylediğini vurgulayan Özhaseki, Bir de Atatürk'ün partisinin başındayım diye hava atıyor. Onun gibi bir adamın CHP'nin başında olmasından dolayı Atatürk'ün kemikleri sızlar” değerlendirmesinde  bulundu…

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dört yıldır dile getirdiği iftiraların nasıl geri tepmeye başladığını Palas'ta da vurguladı. Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'ye iftiralar atarken kullandığı Hacı Ali Hamurcu'yu birkaç gün önce televizyonda tanımazlıktan geldiğini hatırlatan Mehmet Özhaseki, Kendisinin yıllardır kullandığı suç işleyen genç bir adam var. ‘Namuslu bir vatandaş' diye mecliste tanıttığı, CHP'li milletvekillerinin yanlarına alıp mecliste basın toplantıları yaptırdıkları bir adam. Bu adam mahkemeye bir dilekçe vermiş. Dilekçesinde ‘Kılıçdaroğlu beni dolandırdı' diyor. ‘Bana, Kayseri hakkında bir kitap yaz dediler. Ben kitap yazmayı bilmem dediğimde de, olsun sen hayat hikayeni yaz arkasını biz doldururuz ifadelerini kullandılar. Ben de hayat hikayemi yazdım verdim. Arkasındaki bütün yalanları bunlar yazdı. Bu kitaptan 100 bin tane alacağız, seni 3-4 trilyon paraya boğacağız dediler. Bir tane almadılar, beni dolandırdılar' diyor. Kılıçdaroğlu'na birkaç gün önce televizyonda ‘Senin hakkında bu adam böyle söylüyor, ne diyorsun' diye soruyorlar. ‘Ben tanımıyorum, işim gücüm yok mu? O da kim?' diyor. İnsafsız adam 75 milyonun önünde çıktın, ‘Dürüst bir adam' diye tanıtmadın mı. Milletvekillerin özel arabalarıyla Ankara'ya senin makam odana getirmediler mi? Milletvekillerinin yanında basın toplantıları yaptırmadın mı. Şimdi niye tanımazlıktan geliyorsun” diye konuştu.                                    

Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki iftiralarını da hatırlatan Mehmet Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: Adamın her tarafı yalan. Bir gün televizyonda yandaşları Uğur Dündar ile çıkmış, birbirlerine ayak veriyorlar. Programdaki alt yazıda ise ‘Kayseri'de rüşvetin belgesi bulundu' diyor. Montaj bir resim yapmışlar, diyorlar ki ‘Belediye benzinliğe 9 katlı bina ruhsatı vermiş. İçinde düğün salonu var, restoran var.' Bunları söylüyor ve Allah'tan korkmuyor musunuz” diye de soruyor. Onu dinleyen insanlar herhalde bize beddua etmiştir. Ertesi sabah benzinliğin önüne gidildi. 9 katlı bina nerede? Yok. Düğün salonu nerede? Yok. Restoran nerede? O da yok. Bu yalanları niye söylüyorsun? Bu utanmazlığı niye yapıyorsun? Nasıl genel başkansın sen. Bir de Atatürk'ün partisinin başına oturdum diye her yerde hava atıp geziyorsun. Atatürk'ün kemikleri sızlar senin gibi bir adamdan dolayı.”       

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki yalanlarını görünce bugünkü seçim vaatlerine şaşırmadığını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, Bunun vaatlerini duyunca ben şaşırmıyorum. Ne derse mubah. Çok normal. Amerika'dan getirdikleri danışmanlar bunlara demişler ki, ‘Aman ha eskiden siz laiklik diyordunuz, cumhuriyet tehlikede diyordunuz bunları bir daha demeyin'. ‘Ne yapalım' deyince de, ‘Atın, yalandan kim ölmüş' demişler. Bunlar da atıyor” değerlendirmesinde  bulundu…

 

Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas  Mahallesindeki yatırımlarıyla ilgili toplu temel atma ve açılış törenine Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve MHP'nin Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de katıldı.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış ile birlikte Palas'ta Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa da katıldı. Düzenlenen programa kadınların büyük ilgi  gösterdiği görüldü. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı