AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ ADAYI  ÖZHASEKİ

AYRIM YOK, HİZMET VAR

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Bünyan ve Sarıoğlan ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak olan yatırımların açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Yaptığı konuşmalarda 21 yıllık hizmetleri nedeniyle başı dik bir şekilde sokak sokak, ilçe ilçe gezdiğini belirten Özhaseki, verdiği sözlerin tamamını yerine getirmenin rahatlığı içinde olduğunu  vurguladı. Sarıoğlan'ın MHP'li belediye Başkanı Ali Osman Yıldız da, Büyükşehir'in yaptığı yatırımların ilçe belediyesi imkanlarıyla 15 yılda ancak yapılabileceğine dikkat çekerek Mehmet Özhaseki ve Başkan Mustafa Çelik'e şükranlarını sundu…

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, iki ayrı ilçede toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte öncelikle Bünyan ilçesine gitti. Bünyan girişinde Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve diğer yetkililerce karşılanan Özhaseki ve Çelik buradan AK Parti İlçe binasına geçerek yeni ilçe binasının açılışını yaptı.

 İlçe binası önünde alkış ve tezahüratlarla karşılanan Özhaseki, Çelik ve beraberindekiler daha sonra tören alanına geçti. Kadın ve Gençlik Merkezi, Pınarbaşı Mesire Alanı ile bir dizi yatırımın temelinin atıldığı ve yapımı tamamlanan bazı yolların açılışının yapıldığı törene Mehmet Özhaseki ve Başkan Mustafa Çelik'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Milletvekili Adayları Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış ile Bünyan protokolü katıldı.      

Törende konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlar için ilçesi adına teşekkür etti.                                          

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında Bütünşehir Yasasının önemine dikkat çekerek bu yasayla ilçelere çok önemli hizmetlerin yapıldığını söyledi. Çelik yaptıkları yatırımların ilçe belediyesi bütçesiyle ancak 25 yılda yapılabileceğini kaydetti.  

Büyükşehir Belediyesi'nin önceki Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de vatandaşların karşısına 21 yıllık belediye başkanlığı geçmişiyle geldiğini ifade ederek, geçmişinde söz verip de yapmadığı hiçbir işin olmadığını söyledi. Yaptıklarını anlatan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben sen ne yaptın” diye soran Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun iki kerameti olduğunu ifade ederek, İki kerametten biri 1 kuruş borcu olmadan devraldığı SGK Genel Müdürlüğünü borca batırması ve akrabalarını SGK'ya doldurması, diğeri ise utanma duygusunun olmaması. 4 keçiyi güdemeyecek adam ülke ekonomisini dağıtmaktan bahsediyor. Yalan üstüne yalan söylüyor ” değerlendirmesinde bulundu…  

Konuşmaların ardından ilçeye yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin açılışları gerçekleştirilerek temelleri atıldı.           

Bünyan'dan Sarıoğlan ilçesine geçen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Başkan Mustafa Çelik ve beraberindekiler ilçe girişinde Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temelinin atılacağı ve bazı yolların açılışının yapılacağı tören alanına geçildi.          Törende konuşan Sarıoğlan'ın MHP'li Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız Mehmet Özhaseki'nin kendilerine vermiş olduğu desteğe dikkat çekerek   Biz sıkıntılar içerisindeyken kendisine götürmüş olduğumuz hiçbir projeyi geri çevirmeyen ve bize destek olan Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ve şimdiki Başkan Mustafa Çelik'e sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Şimdi o projelerin temelini atıyoruz. Sarıoğlan'ın  mimarı olan, projelerimizi hayata geçirerek Sarıoğlan'ı Sarıoğlan yapacak olan Sayın Özhaseki ve Sayın Çelik'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise temeli atılan projeleri Sarıoğlan'ın kendi bütçesiyle 15 yılda ancak yapabileceğini; ancak Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle projelerin bir yılda hayata geçirildiğini ifade etti. Başkan Çelik, Mehmet Özhaseki ile birlikte partiye değil halka hizmet kültürünün yerleştiğini sözlerine ekledi. (19,06-17,55)

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında Büyükşehir Belediyesine kazandırmış oldukları kocaman bir bütçeyle imtihan edildiğini ve bu imtihandan başı dik ayrıldığını vurguladı. Özhaseki, bayrağı devrettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e güvendiğini ve kalan projelerin takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından butona basılarak yatırımların temeli atıldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı