AKPARTİLİ VEKİLLER : KAZA ZEDELERİ ZİYARET ETTİ

AKPARTİLİ VEKİLLER : KAZA ZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kayseri – Malatya karayolundaki feci kazanın yaralılarına Ak parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer ve Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut ziyaret gerçekleştirdiler.

Feci Kazanın yaralılarına Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Milletvekillerimiz İsmail Tamer, Yaşar Karayel ve TBMM Başkan vekili Sadık Yakut gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından hastane çıkışında basın mensuplarına yaralılar hakkında bilgi verdiler.

 

Yaşar Karayel yaptığı açıklamada şunları söyledi; `` feci kazada yaralanan kardeşlerimizin tedavileri tamamlandıktan, kendileri şifa bulduktan sonra memleketlerine gönderilecekler. Bu vesile ile vefat edenlere Allah`tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum`` dedi.

 

Neclis Başkan vekili Saduk Yakut ise; `` Bugün sayın vekillerimizle beraber hastalarımızı ziyarete geldik, başta hastanemizin Başhekimi olmak üzere bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum, hastalarımıza çok iyi sağlık hizmetleri vermişler ve veriyorlar. Hasta sahipleri ve kendileri çok memnunlar. Yaralıların ifadelerinde de anlaşılacağı üzere pınarbaşında polis memurları otobüsün şöförünü uyarmışlar, çok süratlı gidiyorsunuz diye. Pınarbaşını 30 km geçtikten sonra bu elim kaza oluyor. Anlaşılan büyükbir şöför hatası var. Tabi teknik hata da olabilir. Çok şükür yollarımız eskisi gibi değil. Sırrı Sakığın açıklamalarının da doğru olmadığını burda görüyoruz ve her fırsatta söylüyoruz. Nerden temin edildiği bilgilerle açıklama yapmak doğru değil. Siyasetçiye düşen toplumu doğru bilgilerle aydınlatmaktır. Yaralıların davranışlardan memnun olduklarını duydum, herkesin içinde net bir şekilde çok güzel hizmet edildiğini duydum.`` dedi ve bu coğrafya da yaşayan herkes birinci sınıf vatandaş diyerek sözlerini noktaladı.

 

İsmail Tamer ise; `` TAMER: "HİÇBİR ŞEKİLDE DONARAK ÖLEN VATANDAŞIMIZ YOK"
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de, "Hiç kimse kaza olsun istemez. Sayın Sırrı Sakık’a mecliste geçmiş olsun dileklerimi ilettiğimde o bana Kayseri’den çok memnun olduğunu ifade etmişti. Hatta vali beye teşekkür ettiğini söyledi ama ne talihsizdir ki işte sizin de bildiğiniz açıklamaları yaptı. Ben de gerekli cevabı mecliste verdim. Adli raporlarda çıkmıştır. Hiçbir şekilde donarak ölen vatandaşımız yok. Ölenlere Allah rahmet eylesin diyoruz. Ayrıca belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Orada belediye başkanımızın adı çıktı. Belediye başkanımız sürekli bizimle irtibatta oldu. Buradaki cenazelerin taşınmasında, yıkanmasında, kefenlenip tabutlanmasında çok büyük emekleri geçti. Burada Büyükşehir Belediyesi hizmet yaptı. Cenazeler üzerinden siyaset yapmak doğru bir şey değil" dedi.

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti