AK PARTİDE ADAY ADAYLIĞI

AK PARTİDE ADAY ADAYLIĞI

DENİZ ÇAĞAN'DA ADAY ADAYI

HABERİ İZLE

Yaklaşan seçimler öncesinde aday adayları kendilerini kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor. Gazeteci Deniz Çağan'da yaptığı açıklama ile AK Parti'den  aday adaylığını duyurdu. Kanal 38 TV'nin Genel Müdürü Çağan 20 Şubat Cuma Günü   Ak Parti İl başkanlığına müracaat edecek

Kanal 38 ve Haber 38 Gazetesi Genel Müdürü Deniz Çağan AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağını duyurdu…AK Parti il başkanlığına Cuma günü resmen başvuru yapacağını belirten Çağan,konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

    2002 yılından bu yana ülkeyi yöneten Ak Parti iktidarının Başbakanı ve 10 Ağustos seçimlerinde halk tarafından seçilerek Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı görevini yürüten Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin karanlık geçmişini, yaptığı yenilikçi politikalarla aydınlatmayı başarmış, karanlık günleri bertaraf etmiştir. 2023 vizyonunun değişikliği Türkiye açısından bir zorunluluğu ortaya koymuştur. 2023 vizyonu öncesi Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ortaya koyduğu ‘Yeni Türkiye' hedefleri ise ülke ekonomisinin daha da kalkınmasında büyük ihtiyaca hasıl olmuştur. Ak parti hükümetleri tarafından son 12 yıldır sürdürülen özellikle ekonomik politikalar ülkenin dış borçlanmasını silmiş ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini hiçbir güce gebe bırakmamıştır.

       Güzel başlangıçtan sonra hep akıbet hayır ola” sözünden hareketle Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun büyük hedeflerinden olan ‘Yeni Türkiye'yi hayata geçirmesindeki en temel gelişmelerden biri olan Parlamentoyu gençleştirme projesine, geçmiş siyasal deneyimim ve gazetecilik mesleğimden edindiğim tecrübelerimle ülkemin daha da kalkınması adına Meclis çatısı altında elimi taşın altına koymak üzere, bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak ve yaşadığım topraklara borcumu ödemek için 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Kayseri teşkilatından aday adayı olduğumu belirtirim.

         AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan  Çağan, Anavatan Partisi'nde yaptığı yöneticiliğin yanı sıra, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Erciyesspor gibi kuruluşlarda  yöneticilik görevlerin de bulundu.Deniz Çağan on yılı aşkın süredir de aktif gazetecilik yapıyor.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı