AK PARTİ ADAY ADAYI TEKDEN

AK PARTİ ADAY ADAYI TEKDEN

MİLLETİME HİZMET İÇİN ADAYIM”

HABERİ İZLE

  Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Üstün Zekalı Ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği toplantısı ile duyurdu. Tekden millete hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

Elmacıoğlu Restaurant ta  düzenlenen toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığı Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı  Veli Altınkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, akademisyenler,  iş adamları ve çok sayıda davetli iştirake etti.

Davetlilere hitaben bir konuşma yapan  Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Tekden:  ‘Tek kutuplu dünya, Batı dünyası ve Avrupa Birliği' gibi yerleşik kavram ve blokların karşısına ‘Şangay İşbirliği Örgütü' gibi yeni oluşumlar çıkmaktadır. İslam Dünyası, bu güç savaşının en çok ızdırap çeken mazlumlarını barındırmakta, Türk dünyası hala yatağını bulmaya çalışmakta ve denge arayışını sürdürmektedir. Ülkemizde ise Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına adım adım yaklaştığımız şu günlerde yeni bir şahlanışın, dirilişin eşiğindeyiz. Kronikleşmiş problemlerimizin çözümü aşamasında kritik bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Yüksek enflasyonun düştüğü, ihracatın patlama yaptığı, Anadolu sermayesinin dünyaya açıldığı, enerji alanında büyük hamlelerin yapıldığı, kısaca ülkemizin tam anlamıyla ekonomik bağımsızlığını kazanmaya çok yaklaştığı, Güneydoğu meselesinin çözümünde büyük mesafe katedildiği tarihi bir dönüşümü yaşıyoruz. Şu an bütün bu meselelere vakıf, samimiyetle çözüm bulma gayreti içinde olan elini taşın altına koymaktan ve risk almaktan çekinmeyen bir devlet anlayışı ve hükümetimiz var. Bu düşüncelerle ben de şimdiye kadar bu hedefler doğrultusunda yaptığım çalışmalardan oluşan tecrübelerimi, devletimin hizmetine sunmak ve aziz milletimize yeni bir ruh ve heyecan ile hadim olmak arzusundayım. 2023'de Büyük Türkiye hedefiyle yola çıkıyorum. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı