AK PARTİ ADAY ADAYI RIFAT YILDIRIM:

AK PARTİ ADAY ADAYI RIFAT YILDIRIM:

ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN BİZDE VARIZ”

HABERİ İZLE

  AK Parti milletvekili aday adayı ve Talas  Belediyesi eski  Başkanı Rıfat Yıldırım medya grubumuzu  ziyaret ederek  seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yıldırım ülke gündeminde son zamanlarda ön planda tutulan konuların  bazı  yapılar tarafından maksatlı  olarak güncel tutulmaya çalışıldığına dikkat çekerek   ” Bu noktada bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların birikimlerini daha ileri taşınabilirliğine baktığımızda inşallah şehrimizin hizmet için bizde varız” değerlendirmesinde bulundu.

KAYGRUP Genel yayın yönetmeni Veli Altınkaya'yı makamında ziyaret eden Talas eski Belediye başkanı AK parti milletvekili aday adayı Rıfat Yıldırım seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

      Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yıldırım  Seçimler elbette doğal olarak yapılacak ama bu seçimler yapılırken hazırlık sürecinde baktığınızda teşkilatlara ait olma noktasında pozitif ayrıcalık ve güzellik gördük diye konuştu. Yıldırım şöyle devam etti.

    bunu ayrıcalık olarak ta demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama şunu söylemek istiyorum siz teşkilatlara 5-10 senedir daimi olarak gidiyorsanız oranın ihtiyaçlarını daha iyi biliyorsunuz, bu bağlamda bizim ziyaretlerimiz daha çok şehrin meselelerine dönük olarak  fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti.

   Partimizdeki işleyiş iki aşamalı olarak gerçekleşecek mülakat ve komisyonlar kuruluyor ancak bu safa da kamu oyu yoklamaları da devam ediyor şekliyle bilgiler var bu aşama da  partimiz çok titiz çalışıyor,  kamuoyunun nabzını birebir almaya çalışıyor bir teşkilatların görüşü, iki aday adayların kendi geçmişleri ve donanımları üç aday adaylarının tanınırlığı ve orda ki pozisyonları bunların harman edildiği bir değerlendirme ile sonuca gidilmesi planlanıyor. Burdan da şunu anlıyoruz Kayseri için konuştuğumuz zaman 91 aday adayı var bu listeler bir şekliyle bir değerlendirme ile azalacak daha sonra biraz daha detay çalışılacak burada nasıl bir aday sorusuna cevap bulunacağını düşünüyoruz. Asli konu bu olsa gerek. Şehir olarak ta hamdolsun iyi ve seviyeli geçiyor. Siyaset birileri tarafından farklı düşüncelerle girilen alan olabilir ama bizler için hizmet alanıdır. Biz partimize dün gelen insan değiliz bu anlamda aday profiline uygun olduğumuzu düşünüyoruz  bura da aranan nedir? kişinin siyasete değer katmasıdır. Birinin koltuktan güç alması  değil de, koltuğa güç vermesidir. Bu anlamda siyasetin hizmet odaklı olduğunu düşündüğümüzde şehrimize çok daha yararlı olacağımızı düşünüyoruz

Yıldırım, Yeni Türkiye'de ülke olarak bir çok sistem değişikliği dahil olmak üzere bir çok konu var seçimin asıl konusunu konuşuyoruz,  aslında neyi konuşuyoruz başkanlık sürecini konuşuyoruz. Ülkenin en önemli kangren olan canlarımızı yakan  çözüm süreci var, çözüm süreciyle ilgili görüşlerimizi konuşuyoruz başkanlıkla beraber doğal olarak ülkenin nasıl şekilleneceğini konuşuyoruz ülkenin dış dünyada nasıl bir pozisyon alacağını konuşuyoruz bir başka açıdan da bunlara doğal olarak karşı çıkışlarda ki bazı yapılar bazı olaylar özellikle son bir yıldır bildiğimiz konulardır   17-25  aralık dahil olmak üzere bu süreçler içerisinde bir doku bir fikir uyumuyla bir ortak akıla dahil olma noktasında profilin şekillenmesi bizleri daha çok ümit var ediyor bu noktada bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların birikimlerini daha ileri taşınabilirliğine baktığımızda inşallah şehrimizin hizmeti için biz varız. Biz hazırız biz kendimizi teşkilatların önüne koyduk başarıysa burada her ne başlık konuyorsa eyvallah sürekli olarak biz teşkilatlarımızın içinde durma anlamında tercihler noktasında doğal sonucunu  ümit ve arzu ediyoruz Dedi.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”