AK PARTİ ADAY ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ ADAY ADAYI ÖZHASEKİ

TÜRKİYE'NİN KADERİ AK PARTİ'NİN KADERİ OLDU”

HABERİ İZLE

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Pınarbaşı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pınarbaşı İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışına katılan Özhaseki, yaptığı konuşmada Türkiye'nin kaderinin AK Parti'nin kaderi olduğunu söyledi. Pınarbaşı ilçesine, Kayseri'ye ve Türkiye'ye hayırlı hizmetler vermeye devam edeceklerini vurgulayan Özhaseki, Allah işi bilmeyen insanlardan korusun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışı için Pınarbaşı ilçesine gitti. Cuma namazını Pınarbaşı Merkez Camii'nde kılan Mehmet Özhaseki, namaz sonrası cami cemaati ve esnaflarla selamlaştı. Vatandaşlarla selamlaşarak parti ilçe teşkilatına geçen Özhaseki, yeni teşkilat binasını hizmete açtı. Açılışa Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara, AK Parti Milletvekili Aday Adayları, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Parti İlçe binasının balkonundan halka seslenen Mehmet Özhaseki, sözlerine siyasette asıl amacın hizmet etmek olduğunu vurgulayarak başladı. Amacı hizmet etmek olmayan politikanın hiçbir faydasının olamayacağını dile getiren Özhaseki, Siyaset inanarak ve severek yapılır. Uzun soluklu bir iştir. Seçimden seçime halkın karşısına çıkıp kaybolan insanların verebileceği hiçbir şey yoktur” dedi.

Seçim döneminde göstermelik ziyaretlerle öne çıkma gayretinde olan siyasilere de seslenen Mehmet Özhaseki, Eğer özel hayatınızda da fakir fukaranın ve yetimin yanında değilseniz, seçimden seçime verilen hiçbir pozun faydası olmaz” diye konuştu.                                      

Belediye başkanlığı döneminde vermiş olduğu her sözü yerine getirdiğini ve bu yüzden de gittiği her yerde başı dik gezdiğini ifade eden Özhaseki, 21 senede bir Allah'ın kulunun şu işleri söyledin de yapmadın diyemeyeceğini kaydetti.                                                         

Konuşmasında 1994 sonrası belediyecilik ve 2002 sonrası AK Parti iktidarı hakkında açıklamalar yapan Mehmet Özhaseki, Elinizi vicdanınıza koyun. Geçmiş iktidarlar ve belediyeler ile AK parti'yi karşılaştırınca aradaki fark hissedilmeyecek bir fark mı” diye seslendi. AK parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler, vesayetin kaldırılışı, inanan insanlara yönelik zulmün sona erdirilişi gibi icraatlardan bahseden Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin kaderinin Türkiye'nin kaderi haline geldiğini vurguladı…

Konuşmasının sonunda Allah işi bilmeyen insanlardan korusun” diye konuşan Mehmet Özhaseki, insanlara iyi niyetle hizmet ederek yüz akı olmaya devam edeceklerini belirtti.  Yeni hizmet binasının açılışında ayrıca AK parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara da birer konuşma yaparak seçimlerde Pınarbaşı ilçesinden en yüksek oyu almak için çalışacaklarını belirttiler. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı