AK PARTİ ADAY ADAYI HATİCE KURT

AK PARTİ ADAY ADAYI HATİCE KURT

BİZ BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİ KURUYORUZ

HABERİ İZLE

Yaklaşan seçimler öncesinde aday adayları da kendilerini kamuoyuna tanıtmaya devam ediyor. Kayseri İHH eğitim birimi sorumlusu ve AK Parti milletvekili aday adayı Hatice Kurt, görevim süresince  Kayseri değil, Tüm Dünyadaki mağdur ve mazlum coğrafyalarda yetim çocuklar ve dul kadınlar içinde çeşitli projelere öncelik ettim. Bütün bu tecrübelerimi davamı meclise taşımak istiyorum diye konuştu.

Ak parti aday adayı tanıtım toplantısında kendisi hakkında bilgiler veren aday adayı Hatice Kurt, milletvekilliği  Aslında Benim çok düşündüğüm bir konu değildi ama arkadaşlarım çevrem teşvik etti.  benim önemli bir davam var ve teşvik edilme konusu da budur.  Diyerek şöyle konuştu.

   2006 yılından beri Kayseri İHH eğitim birimi sorumlusu olarak aktif gönüllü olarak çalıştım. Kayseri'de mevcut bulunan babasını bir vesileyle kaybetmiş yetim çocuklarımızın ve dul kadınlarımızın sorunlarını yakinen biliyorum. O problemlerin çözümü noktasında çeşitli projelere öncülük ettim. Aynı zamanda biz Büyük Türkiye hayali kuruyoruz. Bizim sorumluluk alanımız Kayseri değil, Tüm Dünyadaki mağdur ve mazlum coğrafyalarda bizim sorumluluk alanımız olduğu için başka coğrafyadaki yetim çocuklar ve dul kadınlar içinde çeşitli projelere öncelik ettim. Dolayısıyla bildiğim bu konu ve davamı meclise taşıyıp orada hem kamunun hem devletin desteğiyle projeleri yerinde gerçekleştirmek arzusundayım ve bu anlam da  Büyük Türkiye hayalinin bu fotoğrafın bir parçası olmak istiyorum”.

Kendi özgeçmişinden bahseden Hatice Kurt şöyle devam etti.  1968 Yozgat doğumluyum. İlkokuldan sonra Kayseri İmamatip Lisesini bitirdim. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü kazandım. O dönemdeki mevcut yasaklar yüzünden eğitimimi tamamlayamadım. 1989 yılında evlendim ve 3 çocuğum oldu. Çeşitli dernek ve vakıflar da görevlerde bulundum. Kayseri Ensar vakfı kurucu üyelerindenim. 2006 yılında Kayseri İHH yetim birimini kurma vazifesi verildi.  O dönemde de aktif gönüllü olarak bu vazifeyi icra ettim. Bu görev sırasında ilimizde yaşayan yetim çocuklar ve dul kadınlar için çeşitli maddi ve manevi destek projelerini hem hazırlamada hem de icrasında öncülük ettim. Aynı zamanda yurt dışında bulunan mağdur ve mazlum coğrafyalarda yetim çocuklar ve dul kadınlar için farklı projeleri yerinde icra ettim. Projelerin hem planlamasında hem icrasında görev aldım. Büyük Türkiye düşünü kuruyorum tıpkı Sn. Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi, Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gibi ve Kayseri li büyüklerimiz gibi. Bir zamanlar asla çözülemez Türkiye'nin kronik problemleri çözen büyük iradenin yanında olmak istiyorum. Toplumun en mağdur ve en mazlum kesimi oluşturan dul kadınlar ve yetim çocukların problemlerini çözümlerini yakından takip ediyorum. 8 yıldır aktif görevli olarak çalıştığım bu dönem içerisinde eğer bu görev verilirse sadece Kayseri'nin değil Tüm Türkiye'nin hem de tüm Dünya'nın mazlum ve mağdur, yetim ve dul kadınlar için gayret göstereceğim. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin”.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı