AK?PARTİ, HÜDAPAR VE CHP´DEN

AK?PARTİ, HÜDAPAR VE CHP´DEN

10 OCAK ZİYARETİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile medya grubumuzu ziyaret eden siyasi parti temsilcileri mutluluğumuzu paylaşıp;  yaptığımız işin önemine dikkat çekip, günümüz kutladılar?

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretçi akınına uğrayan medya gurubumuza gelen konukları Genel Yayın Yönetmenimiz Veli Altınkaya ağırladı?  İlk olarak Chp Kocasinan İlçe teşkilatı mensupları ziyaretimize gelirken Chp Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy yaptığı kısa değerlendirmede  ?Demokrasilerin olmazsa olmazı 4. Gücü olan gazetecilerin 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz. 1961 ana yasasından 212 yasa ile edindiğiniz haklar temel bu çerçevede daha sonra bir miktar haklarınız kısıtlanmasına rağmen yine toplumda ayrıcalıklı bir yeriniz var siz olmazsanız toplumun haber alma özgürlüğü kısıtlanacak kar kış demeden yağmur çamur demeden haber peşinde koşarak bizleri bilgilendirmek için uğraşıyorsunuz? diye konuştu?

Bir diğer ziyaretçi gurubu Hüdapar İl Başkanı Mehmet Çalhan ve Yönetim Kurulu üyeleri  oldu? Çalhan ?Biz 2012 yılında kurulmuş bir partiyiz. 2012 den bu yana Kayseri´de teşkilatımızı kurduk. Gerek il başkanlığı, gerek 6 tane ilçe başkanımız ile  son 2 ay itibari ile il başkanlığını yürütüyorum. 10 ocak dünya çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum? ifadesini kullandı?

Siyaset arenasından son ziyaretçilerimiz ise Ak Parti´nin Kocasinan İlçe Başkanı Mummer Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu? İlçe Başkanı Kılıç ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlamak üzere yönetim kurulumuz ile geldik. 7 gün 24 saat 365 gün çalışan gazetecilik mesleği gerçekten önemli bir meslek. Çünkü eğer sizler olmasanız hem bizlerin yaptığı, hem iktidarların muhalefetin yaptığını kamuoyu duyurma imkanımız olamazdı?  O yüzden tüm çalışanlarımızın 10 0cak dünya çalışan gazeteciler günü kutluyorum? değerlendirmesinde bulundu?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”