AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZHASEKİ

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ ADAYI  ÖZHASEKİ

KAYSERİ TARİHİNİN EN BÜYÜK PROJESİ YAPILACAK”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ve Kayseri için düşündükleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Özhaseki, Hava İkmal'in Erkilet bölgesine taşınmasının ardından Kayseri tarihinin en büyük projesine imza atılacağını kaydetti. Özhaseki, Kayseri'nin Türk havacılığının üssü haline geleceğini  vurguladı…

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Gazeteciler Cemiyeti'nde Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ve gazetecilerce karşılandı. Özhaseki'ye, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Halil Ergen ve Aydın Kalkan ile AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Muammer Kılıç da eşlik ett.

Gazeteciler Cemiyeti'ndeki açıklamalarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Regaip Kandili'ni kutlayarak başlayan Mehmet Özhaaseki, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmamız gerektiğini söyledi. Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettiği günden bu yana geçen 2,5 ayda Kayseri için çalışmaya devam ettiğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi'nden istek geldikçe giderek birikimlerini aktardığını ve projelerle ilgili fikirlerini söylediğini ifade eden Özhaseki, başkanlığı döneminde tuttuğu özel not defterlerini dahi Başkan Mustafa Çelik'e verdiğini kaydetti.

Belediyeden ayrıldıktan sonra 15 gün Hava İkmal projesine emek verdiğini ve bu süre içinde yönetim kurulu başkanı olduğu Elektrik Şirketinde kaldığını dile getiren Mehmet Özhaseki, Hava İkmal'in taşınması projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özhaseki şöyle konuştu: Önümüzdeki günlerde Kayseri tarihinin en büyük projesine imza atılacak. Havaalanının kuzeyinde 5 milyon metrekarelik bir arazi var. İlk etapta 1 milyon metrekaresi istimlak edilerek Hava İkmal'deki fabrikalar oraya taşınacak. Böylece Fasbat tesisleri ile Hava İkmal birleşmiş olacak. Daha sonra 5 milyon metrekarenin tamamı istimlak edilecek ve Hava Kuvvetleri Komutanımızın ifadesiyle burası Türkiye'de havacılığın üssü olacak. Hava İkmal'in yeri ise şehir parkı haline gelecek.”

Belediye başkanlığından çok huzurlu ayrıldığını ve başını yastığa koyduğunda huzurlu uyuduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Birincisi Allah'a hamd olsun 1 kuruşluk haram lokma yemedim, çocuklarıma da yedirmedim, bunu net söylüyorum. 1 metrekare arsa alıp satmadım. Ben biliyorum ki bugün çok konuşan partilerin belediye başkanları kendi illerinde milyon metrekare tarlalar alıp, imara açıp, televizyonlarda sorulduğunda da pişkince kendimi düşünmeyecek miyim diye beyanatlar verdiler. İhaleleri en doğru şekilde yaptım. Zengin ettiğimiz hiçbir müteahhit yok. Bir Allah'ın kuluna zerre kadar taviz vermedim. Sizler de şahitsiniz. Vicdanen o yüzden çok huzurluyum” dedi.    

Kayseri'ye çok hizmet ettiğini ve çok çalıştığını dile getiren Mehmet Özhaseki, sözlerine şöyle devam etti: Ankara'da inşallah yapacağımız güzel şeyler vardır. Buradaki üslubu oraya yansıtmaya çalışacağız. Kayserimizin yarıda olan ya da henüz başlamayan projeleri var. Bu projeleri hızla takip edeceğiz. Mecliste kavga eden insanlar arasında bizi görmeyeceksiniz. Biz daha çok iş tarafında uyum tarafında olacağız. Üstümüze düşeni yapacağız. Hiç kimseye de kesinlikle ezilmeyeceğiz. Dimdik de duracağız; ama her zaman işimizin olur tarafında olacağız.”

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da Özhaseki'ye kolaylıklar diledi ve seçimlerden sonra kendisini bakan olarak ağırlamak istediklerini  belirtti..

Milletvekili Adayları Halil Ergen ve Aydın Kalkan da kısa birer açıklama yaparak gazeteciler ve Kayserililerin Regaip Kandili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.  



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı