AK KURMAYLAR

AK KURMAYLAR

SANDIK GÖREVLİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından, 7 Haziran seçimlerinde sandık başında duracak görevlilere yönelik olarak Sandık Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Melikgazi İlçesi`ne bağlı, Alparslan, Köşk, Yıldırım Beyazıt, Gültepe, Gesi, Fatih ve Cumhuriyet mahallerindeki sandık görevlileri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İl binasındaki toplantıya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları, Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, İl ve ilçe seçim işleri başkanları ile sandık görevlileri katıldı. 

Sandık görevlilerine ilk olarak, seçim günü sandık başında yapılması gerekenler ve prosedürler hakkında slayt gösterisi izlettirildi. Slayt gösterisinin ardından konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, sandık görevlilerinin toplantıya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Her biriniz bu işi çok iyi bilen ve partimize emek vermiş arkadaşlarımızsınız. Bu gün olduğu gibi, seçim günüde hepinizin yanındayız." Değerlendirmesinde bulundu…

Milletvekili Adayı İsmail Tamer de, 7 Haziran seçimleri 1 oyun dahi çok büyük bir öneminin olduğuna dikkat çekerek, "Sizler büyük bir özveri göstererek, o gün sandıkların başında duracaksınız ve oylarımıza sahip çıkacaksınız. Bu beyanda yapılabilecek hatalara da engel olacaksınız. Bu seçimin çok önemli olduğunu tekrar tekrar söylüyoruz. Zaten sizlerde bunun bilincindesiniz. kafanıza takılan soruları burada sorun ki, en ufak bir aksaklığa meydan vermeden, öğrenip uygulayalım. Fedakarca ve özveri ile bu işleri bundan önce bir çok arkadaşımız yaptı. Zaten sizler yapılacak her şeyi yapıyorsunuz. Şimdiden hepinizin emeğine sağlık diyorum" şeklinde konuştu. 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı