AKKIŞLA`YA 45 MİLYON TL`LİK YATIRIM

AKKIŞLA`YA 45 MİLYON TL`LİK YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ilçelere yapılacak olan hizmet ve yatırım programının belirlendiği toplantıları Akkışla ile sürdürdü. İlçe merkezi ile mahallelerine yapılacak olan alt ve üstyapı hizmetlerinin ele alındığı toplantıdan Akkışla`y

Akkışla Belediyesi`nde gerçekleştirilen yatırım programının belirlendiği toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Akkışla belediye Başkanı Ali Ergün ve belediye yöneticileri katıldı. Toplantıya Akkışla`ya bağlı mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar da iştirak etti.                                                                                                  

Toplantıyı açan ve son iki ayda dördüncü kez Akkışla`ya geldiğini ifade eden Başkan Mehmet Özhaseki, seçimlerde verdikleri destekten ötürü ilçe halkına teşekkür etti. Asıl teşekkürün iş yapmakla olacağını dile getiren Özhaseki, sorunları biran önce gidermek için gayret göstereceklerini kaydetti. Toplantıda öncelikle su, kanal gibi altyapı hizmetleri ile arıtma tesisi konusunda ilçe ve bağlı mahallelerin ihtiyaçları görüşüldü. Daha sonra yol, kaldırım ve üst yapı hizmetleri ile ulaşım konusunun ele alındığı toplantıda vatandaşlar da yaşadıkları problemleri dile getirdi.  

Toplantının sonunda alınan kararlar ile ilgili açıklama yapan Başkan Özhaseki, ağırlığı altyapıya vereceklerini ifade ederek   şunları kaydetti…  "Akkışla ve Kululu`yu da içine alan Kesdoğan kaynağından itibaren yapılacak şebeke 60 km`yi buluyor. İlçe içindeki asbestli boruları kaldırarak yeni şebekeyi devreye sokacağız. 8-10 trilyonluk proje; ama biz buna gireceğiz. Köylerin büyük bölümünde suda problem var. Bunların bir taraftan projesi yapılacak, bir taraftan da projesi bitenlerin işine başlayacağız. Otomatik klorlama sistemi ve otomasyon sistemi de kuracağız. Öncelikle işe sudan başlıyoruz. Kanalizasyon sıkıntısı her yerde var. Bunların eksikliğini bu sene gidermeye çalışacağız. Sonra da arıtma tesisi yapıyoruz. Arıtma tesisi toplama kanalları ile 10 milyon lirayı bulur; ama yapmamız lazım. Çünkü zehir akıyor. Bütün köyler elden geçecek ve su, kanal, arıtma işi bitecek. Para sorumuz yok Allah`a şükür ve sorunları çözeceğiz. Bu işler biter bitmez yer üstündeki yollara başlıyoruz. İnşallah köylerimizde, beldelerimizde parke taşı eksiği kalmaz. Sonra gençlik merkezi ve kadınlar merkezi, ayrıca çok amaçlı bir salon yapıyoruz. Ayrıca pazaryerinin üstünü kapatacağız. Hayvan pazarı ve kesimhane için çalışacağız"    



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"