‘AKİT TV' İÇİN

‘AKİT TV

İLK İSTİŞARE İLİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HABERİ İZLE

Yeni kurulacak olan ‘Akit TV' ve Türkiye'nin son dönemini  istişare amaçlı sivil toplum kuruluşları, vakıf, dernek ve sendika temsilcileriyle bir araya gelmek üzere ilimize gelen  Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı  Mustafa Karahasanoğlu  ilk  toplantısını  Emirgan  Çay Bahçesi'nde tertiplenen  kahvaltılı toplantı ile  gerçekleştirdi…  İlimiz kanaat önderleri ile bir araya  gelen Karahasanoğlu  yeni bir televizyon kanalından neler beklediklerini sordu….

Büyükşehir Belediyesi Emirgan Çay Bahçesi'nde gerçekleşen istişare toplantısına, Vali Orhan Düzgün, Ak Parti Milletvekili Aday Adayları, Yeni Akit Gazetesi temsilcileri ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler iştirak etti.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik protokol konuşmalarıyla devam etti. 

Etkinlikte davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, Sivil Toplum Kuruluşları son 10 yıldır Türkiye'de önemini artıran, hayatın her alanında katkıda bulunan ve Kayseri'de bir öksüzün yetimin kimsesizin fakirin yanında bulunan önemli kuruluşlardır. İlimizde gerek dış ülkelerden gelen misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamasında gerekse de bölgemizde bulunan ihtiyaç sahiplerin ihtiyaçlarını karşılamasında aktif olarak görev yapıyorlar” değerlendirmesinde  bulundu…

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ise, Akit Tv'nin mücadele hayatının ilk istişare toplantısını Kayseri'de yaptıklarını vurgulayarak Daha önce Vakit Gazetesini çıkarırken okuyucularımızla istişare yaparak, gazetemizi çıkarmaya başlamıştım. Ben istişarenin ne kadar önemli olduğunu ve bereketli olduğunu bizzat yaşayarak gören bir kardeşinizim. Bu bakımdan televizyonu kurmadan  önce , gücümüz yettiğince bütün Anadolu'yu dolaşıp istişare ederek; nasıl bir yayın yapalım? Nasıl bir yayın  çizgisi olsun diye bunları sizlerle istişare yapacağız” ifadelerini kullandı.

 



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti