Akıl Ve Zeka Oyunları Nefes Kesti

Akıl Ve Zeka Oyunları Nefes Kesti

4.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kayseri İl Finali nefes kesti. Müsabakalarda 250 sporcu derece yapabilmek için mücadele etti.

4.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kayseri İl Finali, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Salı ve Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan müsabakalarda sporcular, mangala, q-bitz, equilibrio, pentago, küre, reversi ve kulami kategorilerinde yarıştı. İlkokul ve Ortaokul düzeyinde yapılan yarışlara 250 sporcu katıldı.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan 4.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kayseri usta öğreticisi Veysi Arslan, şöyle dedi: “4.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Kayseri İl Finalini yapıyoruz. Şimdi ilkokul, Çarşamba günü de Ortaokul kategorilerinin müsabakaları olacak. Burada birinci olan çocuklarımız, 10-12 Haziran’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacaklar. Çocuklarımız 5’er kategori üzerinde yarışıyorlar. İlkokul’da mangala, q-bitz, equilibrio, pentago ve küre var. Ortaokul’da da küre, pentago, mangala, reversi ve kulami kategorileri var. Yarışlarımızda toplamda 250 sporcu derece yapabilmek için mücadele ediyor.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’