AKİB MOBİLYA İHRACATÇILARI BİRLİĞİ´NDEN

AKİB MOBİLYA İHRACATÇILARI BİRLİĞİ´NDEN

KAYSO´YA ZİYARET

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKAMİB) Yönetim Kurulu Başkanı R. Onur Kılıçer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci´yi makamında ziyaret etti. Ziyarete KAYSO yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AKİB Mobilya İhracatçıları Birliği Başkan ve Üyelerini Kayseri Sanayi Odası´nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ?Çok yararlı bir ziyaret oldu. Sayın Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri mobilya ihracatının geliştirilmesi ve yeni pazarlara açılımla ilgili projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunduk. Şehrimizde üretim yapan mobilyacıların sorunlarını AKAMİB´le birlikte hareket ederek daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma konusunda görüş birliğine vardık. Birlikte hareket edersek birçok sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum? dedi.

Ayrıca Başkan Büyüksimitci, geçtiğimiz günlerde AKİB Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen R. Onur Kılıçer´i tebrik ederek, başarılı bir çalışma dönemi diledi.

AKİB Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı R. Onur Kılıçer ise, AKİB´de ki görevi ile birlikte Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçılarının sesi olup, onları her türlü mecrada en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi. Kılıçer, mobilyacıların sorunlarını her platformda dile getirip,  çözüm bulma gayreti içerisinde olduklarını da belirterek, bu anlamda Kayseri Sanayi Odası ile birlikte hareket ederek, yeni projelere imza atmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları