Ak Parti’liler Bayramlaşma Programında Buluştu

Ak Parti’liler Bayramlaşma Programında Buluştu

 

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “1994 yılı bu şehir için bir milattır” dedi.   

AK Parti İl Başkanlığı tarafından kurban bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. 

Düzenlenen törene Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm şunları kaydetti.  “Hep birlikte yoğun bir seçim sürecini atlattık. 2 turdan oluşan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Allah’ın izniyle başarıyla gerçekleştirdik. Bugünleri gördük ve bayramlaşma programındayız. Bundan sonrası içinde hep birlikte Kayseri’ye güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğiz.” 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Sayın Bayar Özsoy, Murat Cahid Cıngı ve Şaban Çopuroğlu da hem partililerin hem de Kayserililerin bayramlarını kutladı. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da, seçimlerde ülkemizin büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekerek, destek sağlayan herkese şükranlarını sundu. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise, 1994 yılında yapılan seçimlerin bu şehir için bir milat olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu. 

“Bana göre şehrimizin kaderini değiştiren en önemli tarih 1994 yılı. Adeta milat gibi, bir dönüm noktası. O tarihten öncesini yaşı erenler çok iyi bilirler. Bu şehrin yarısından fazlasının gecekondu olduğu, kurtarılmış bölgelerin olduğu, belediyelerin militan bir yapı içerisinde adeta esir alındığı, birkaç tane parkında işgalli olduğu bir şehir. Böyle bir dönemde Şükrü Karatepe, Bekir Yıldız ağabey ve ben üçümüz çıktık ve insanlara ‘biz hizmet edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız. Herkese hizmet edeceğiz’ dedik. O tarihten itibaren de bu şehirde birçok şey değişmeye başladı. Alt yapıyla çok uğraştık, senelerce emek verdik. O kadar çok emek verdik ki, çok şükür şehir bir yerlere geldi. Türkiye’de hiçbir belediyenin yapmadığı veya yapmak için cesaret edemediği işlere başladık.” 

  Konuşmaların ardından protokol vatandaşlarla ve parti üyeleri ile bayramlaştı. 



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı