AK PARTİLİ VEKİLLER İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİLİ VEKİLLER İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Tekneli köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Yakut “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bizim kimseye verecek ne bir çakıl taşımız, ne de bir karış toprağımız var.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinden sonra Kayseri’ye gelerek seçim bölgelerinde çalışmalar yürüten AK Parti Kayseri Milletvekilleri, huzurevi, hastane, okul, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Kent merkezindeki çalışmalarını tamamlayan milletvekilleri, Meclis’in açılma tarihi olan 1 Ekim’e kadar Kayseri’nin bütün ilçe ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla açık hava toplantıları gerçekleştirecek.
İl Teşkilatı’nın hazırladığı program çerçevesinde AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, il yönetim kurulu üyeleri, Sarız ilçe teşkilatı ve meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte 3 gün boyunca Sarız ilçesindeki tüm köyleri ziyaret edecek. TBMM Başkanvekili Yakut, ziyaretlerin ilk gününde Sarız'a bağlı Damızlık, Çavdar, Karapınar, Yaylacı, Tekneli, Akoluk, Büyükörtülü, Küçükörtülü, Büyüksöbeçimen, İmirza, Değirmentaş köylerini ziyaret ederek muhtarlar eşliğinde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Karapınar Köyü girişinde yaşlısından gencine, kadınından erkeğine tüm köylüler tarafından davul, zurna ile karşılanan Yakut, karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerde bile böyle karşılanmayan vekiller olduğunu dile getirdi.
“KİMSEYE VERECEK ÇAKIL TAŞIMIZ BİLE YOK”
Tekneli köyünde de vatandaşlarla bir araya gelen Yakut, sadece seçim zamanı değil, seçim sonrası da vatandaşların arasında yer alarak sıkıntıları dinlediklerini söyledi. TBMM Başkanvekili Yakut, burada bir vatandaşın terör konusunu dile getirmesi üzerine de şunları söyledi:
" Terörün kısa geçmişi 1984 yılında başladı. Bu gün terör Türkiye'nin iç dinamiklerinden kaynaklanan bir olay değil. Doğu ya da Güneydoğu Anadolu' da yaşayan Kürt vatandaşlarımızın hakkını savunan bir mesele de değil. O edebiyatla, o safsata ile başladı. Bu gün geldiği noktada ise, arkasında onlarca devletin ve istihbarat örgütünün olduğu, Türkiye'deki bir kısım toprağın alınıp, bir devlet kurma hayali peşinde olan içeride de maşaları bulunan bir örgüt haline geldi. Terör konusu bir iktidar meselesi değil. Türkiye'deki tüm partilerin, devletin ve tüm milletin meselesi. Herkesin bu konuda şuurlu olması gerekir. Şunu iyi bilin ki, bölücü parti hariç, diğer üç partinin milletvekilleri, terör konusunda hassas. Bu ülke hepimizin. Kimin ne kadar hakkı varsa, o kişiler de bu ülkenin bölünmemesi konusunda hassas. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bizim kimseye verecek ne bir çakıl taşımız, ne de bir karış toprağımız var. Her yerde söylediğimiz gibi tek devlet, tek millet, tek bayrak söylemini söylemeye devam edeceğiz. Kimse de bunu bölünme gibi anlamasın. Bölmek isteyenlerinde cezalarını herkes görecek. Bulunduğumuz coğrafya da, Irak'taki başlayan hadise, Mısır'da, Libya'da şimdi Suriye'de bir ateş çemberi almış geliyor. Bundan faydalanmak isteyenler var ama kimse bundan faydalanamayacak. Bizim devletimiz aşiret devleti, çadır devleti değil. Dünya'nın en büyük 17. ekonomisine sahip, sayılı orduları arasında yer alan ve eğitim seviyesi çok yüksek bir millet. Kimseden ders alacak durumda değiliz. Meclis açıldığı zaman, bölücü parti hariç, bu konuları tek tek değerlendirerek, üzerimize düşeni yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.Ama geçmişte bölücü başını getirip, pazarlık yaparak, idam edilmemesi şeklinde teslim edilerek, koalisyon döneminde anayasadan ve yasadan idamı kaldırarak, bu güne kadar siz saklamış iseniz, ve biz de kucağımızda bulmuşsak, ondan sonra birileri çıkıp bize niye asmıyorsunuz, niye idam etmiyorsunuz , terör neden hortladı diye kimse soru soramaz."
TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve beraberindeki heyet Sarız ilçesinden sonra da Pınarbaşı'na bağlı köyleri ziyaret edecek.

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”