AK PARTİ’DEN MHP'YE HAYRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN MHP

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU’NDAN MHP İL BAŞKANI TOK’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün gerçekleştirilen İl Kongresinden güven tazeleyerek çıkan ve koltuğunu koruyan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’u makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular.

Önceki gün gerçekleştirilen İl Kongresinden güven tazeleyerek çıkan ve koltuğunu koruyan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’u makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunan  Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu yaptığı değerlendirmede kongreye olan yoğun ilgiden ve Mhp Kurmaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik övgü dolu sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Hayırlı Olsun” dileklerini ileterek şunları kaydetti. “ Dün coşkulu bir kalabalık vardı salon almadı. İçerisi dışarısı dolu idi. Bu ilgiden biz ziyadesi ile  memnun olduk. Bizi davet ettiğiniz için de ayrıca memnun olduk. Divan başkanı Mhp Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın beyi dinleme şansımız oldu.  Günün gerçeklerini fevkalade tesbit etti Sayın Aydın.  Partimize liderlerimize yapılan övgülerin gerçek olduğunu hem kendisi ifade etti, bizde buradan ifade ediyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bizde bu anlamlı günde yeniden il başkanı olduğunuz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk tekrardan hayırlı olsun” .

Kongreden güven tazeleyerek çıkan ve seçilmiş başkan olarak koltuğunu koruyan Mhp İl Başkanı Serkan Tok’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip”Bizler cumhurbaşkanımızdan sıralı bütün devlet memuruna kadar hürmetli saygılı genel başkanımızın bizlere öğrettiği bizlere verdiği ile ve duruş içerisinde bu işi de gönülden inanarak yapan insanlarız.  Yani zaten gönül bu işin içinde olmazsa bereket olmaz.  Bu zihniyet ortaya çıkmaz. Kayseri’de bizim bütün yönetici arkadaşlarımız mahalle başkanına kadar Cumhur ittifakı anlayışını sahiplenmiş, buna uygun çalışmıştır. Buna uygun çalıştığı için bende dün bir slogan ürettim dedim ki “Kayseri Cumhur ittifakı’nın kalesidir. Bu bizim için slogandan ziyade bir anlayıştır, bir çalışmadır bir ruhtur. “ifadesini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı