AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI BURSA’DA BİR İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI BURSA’DA BİR İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organize ettiği AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanları ile Bursa’da bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları, Balıkesir, Bursa, Denizli, Kahramanmaraş, Kocaeli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanları ve katılımcı belediyelerin Genel Sekreterleri ile Daire Başkanları beraber katılım sağladı.

Toplantı’nın tertip edilme amacına ilişkin konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Bugün burada Genel Merkez olarak düzenlediğimiz toplantının amacı istişare. Belediye Başkanlığının bir okulu yok. Belediye Başkanı toplumun seçtiği emin sıfatını taşıması gereken sağduyulu insanlardır. Bu sağduyuyu korumak için de bence en önemli şey istişaredir, danışmaktır, ders almaktır, gidip gördüğü yerlerdeki güzel şeyleri şehrine de taşımaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Belediyeciliğin öğrenme sürecinin hiç bitmediğine de dikkat çeken Özhaseki, “Belediyecilik öğrenme, ders alma sürecinin daima devam ettiği bir iştir. Ben 30 yıldır bu işlerde olmama rağmen hala kendime göre ders aldığım şeyler var.” diye konuştu.

İnsanların gönlüne girmenin eserler ortaya koymak kadar önemli olduğunun da altını çizen Özhaseki, “Çok çalışıp çok eser ortaya koyabiliriz ama insanların gönlüne girmek de bambaşka bir konudur. Biz hem çalışıp hizmet ediyoruz hem de vatandaşlarımızın gönlünü hoş edecek, yüzlerini güldürecek, hayatını kolaylaştırıp gönlüne girecek işler yapıyoruz. Gönül belediyeciliği ilkemizi sonuna kadar uygulama gayretindeyiz.” ifadesini kullandı.

Sözlerinin sonunda CHP’li Belediyelerin ciddi anlamda işçiyi ekmeğinden ettiğini vurgulayan Özhaseki, “Hiçbir emekçiyi işinden etmeyeceğiz dediler, aradan iki yıl geçti işinden ettikleri eleman sayısı 11.700. Personel fazlası mi vardı desek, onların yerine işe aldıkları adam sayısı da 18 bin kişi. Sadece Ankara’da 4.500 kişi. Onca insanı ekmeğinden ettiler hiç yerine.”şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı