AK PARTİ VE İYİ PARTİ İL BAŞKANLARI ERCİYES’TE

AK PARTİ VE İYİ PARTİ İL BAŞKANLARI ERCİYES’TE

BAŞKANLAR, YÜKSEK İRTİFA MERKEZİ’NDE MAÇ İZLEDİLER

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Erciyes’te. Başkanlar, Kayserispor ile Samsumspor arasında Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan karşılaşmayı izlediler.

Uzun yıllardır yapılması planlanan ancak henüz iki sahası yapılan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, takımlara kapılarını açmaya başladı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde ilk kamp yapan takım Samsunspor oldu.

Burada oynanan ilk hazırlık maçını AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman beraber izledi. Burada açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı

Şaban Çopuroğlu, şöyle dedi: “Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, hayata geçti. Oyuncuların oksijeni bol almasıyla ilgili teknik bir durum var. Bu çerçevede buraya toplam 6 tane saha yapılıyor. Yapılan sahaların birinde ilk maç, Kayserispor ile Samsunspor arasında oynandı. Şahit olduğum konuşmalarda, buranın samsunspor tarafından beğenildiği ve bir takım artık Erciyes’e gelecek. Artık sadece Kadir Has’ta değil, buralarda da olmaya gayret edeceğiz.”

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ise şunları kaydetti: “Böyle bir tesisin şehirimize kazandırılması çok önemlidir. Sayısının artmasını istiyoruz. Sosyal donatılarının mutlaka yapılması gerekiyor. Bir tribün ve kafeterya yapılması gerekiyor. Sporcularımız artık Alplere gitmesin. Erciyes’in güzel havasına ve suyuna gelsinler.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak