AK PARTİ TALAS VE MELİKGAZİ İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

AK PARTİ TALAS VE MELİKGAZİ İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI TALAS VE MELİKGAZİ 7. OLAĞAN KONGRELERİNİ TAMAMLADI

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı Eylül ayı ortalarında Kocasinan İlçe Kongresi ile start verdikleri ilçe kongreleri sürecini Talas ve Melikgazi İlçe kongresini de gerçekleştirerek devam etti. Talas İlçe Başkanlığına Hasan Nuri Kuş seçilirken, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke Covid 19 testi pozitif çıktığı için iştirak edemese de kongreden güven tazeleyerek çıktı. Kongre süreci gelecek hafta yapılacak olan Özvatan ilçe kongresi ile noktalanacak.

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı Eylül ayı ortalarında Kocasinan İlçe Kongresi ile start verdikleri ilçe kongreleri sürecini Talas ve Melikgazi İlçe kongresi ile devam etti.

Kongre sürecinin son gününde ilk olarak Talas İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ev sahipliği yaparken Ak Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve delegeler iştirak etti.

Kongre sonrası yeni Başkan Hasan Nuri Kuş olurken, Pandemi koşulları gözetilerek açık havada oluşturulan kongre salonu dolduran delegelere hitap eden AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, "Talas 7. Olağan İlçe Kongre’mizi gerçekleştirdik. Kongrede görevi devreden Kerem Ekici’ye teşekkür ediyor, yeni İlçe Başkanımız Hasan Nuri Kuş’a ve yönetimine yeni dönemde başarılar diliyor, Talas’a ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Sürecin son kongresi Melikgazi İlçesi için gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Ülke’nin yeniden tek aday olarak seçime girdiği ancak Covid 19 testi pozitif çıktığı için kongrenin gerçekleştirildiği alana gelemediği kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Ak Parti eski İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve delegeler ile bir kısım partililer iştirak etti.

Kongreye iştirak eden Milletvekillerinin tek tek katılımcıları selamladığı kısa konuşmalar ile devam eden Melikgazi İlçe Kongresinin son konuşmasını Yapan İl Başkanı Çopuroğlu sözlerine eski İl Başkanı Özden’e gösterdiği vefakar tutum sebebi ile şükranlarını sunarak başladı ve Melikgazi Kongresi ile noktalamayı planladıkları ilçe kongreleri sürecinin gelecek hafta yapılacak Özvatan kongresi ile nihayet bulacağını belirtti. Pandemi sürecinin çalışmalarına olan etkisine de parantez açan İl Başkanı Çopuroğlu birlik beraberlik duyguları içinde çalıştıklarının altını çizdi.

Kongre sonunda tek liste ile aday olan Gökhan Ülke güven tazeleyerek koltuğunu korudu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı