AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER HACILAR BELEDİYESİ’NDE

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER HACILAR BELEDİYESİ’NDE

TAMER: HACILARIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili İsmail Tamer Hacılar’ın çehresinin değiştiğini belirterek, “Başkanımız burada güzel işlere imza atıyor, bizde Akparti hükümeti olarak her zaman yanındayız” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret eden Ak parti Milletvekili İsmail Tamer’e Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Çevrim ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kentsel Dönüşüm çalışmaları, Millet Bahçesi, 15 Temmuz Şehitler Parkı gibi çalışmalar hakkında bilgi veren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan göreve geldikleri günden bu güne 29 proje sözü verdiklerini, bunları tek tek yerine getirdiklerini belirterek bu projeler haricinde de 10 farklı projeyi de hayata geçirdiklerini kaydetti. Başkan Özdoğan ayrıca ilçeye meslek yüksekokulu yapımı görüşmelerinin de sürdüğünü söyledi. Başkan Özdoğan, Erciyes yolu genişletme çalışmalarının bahar ayıyla birlikte hız kazanacağını da hatırlatarak yol çalışmasının tamamlanmasının ardından ilçenin daha da ivme kazanacağını sözlerine ekledi.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer’de Hacılar’ın her geçen gün geliştiğini belirterek Başkan Özdoğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Tamer Ak Parti hükümeti olarak Hacılar’a gerekli yatırımların yapıldığını belirterek şöyle konuştu:

“Hacılar hak ettiği hizmetleri almış durumda, almaya da devam ediyor. İnşallah çok daha güzelliklerle birlikte halka faydalı işler yapacağınıza eminim. Bahsettiğiniz 29 projeye 10 ayrı iş daha ekleyip ilçenin kalkınması adına yapılan işleri görüyoruz, buda herkese nasip olacak bir iş değil. Yapılan çalışmalar bizleri mutlu ediyor” dedi. Milletvekili İsmail Tamer Hacılar’ın dünden bugüne çehresinin değiştiğini, Başkan Özdoğan ile birlikte Hacılar ilçesinde bir farklılık oluştuğunu da söyleyerek, başkanımız halka dokundu ve halkın istediği gibi çalışıyor, bizlerde buna şahidiz diyerek Başkan Özdoğan’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı