AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATINDAN SURİYELİLERE YARDIM

AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATINDAN SURİYELİLERE YARDIM

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından, Suriyelilere ulaştırılmak üzere, 1 TIR dolusu kıyafet ve battaniye gönderdi.

İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları tarafından, il binasında toplanan, giyecek ve battaniyelerden oluşan yardım kolileri, gençlik kollarının da katkıları ile yardım TIR`ına yüklenerek, en kısa sürede ihtiyaç sahibi Suriyelilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, büyük zulüm ve işkence altında olan, Suriyelilere yönelik yardımlarının aralıksız olarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
"Kayseri il teşkilatı olarak, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm kademelerimizle birlikte bir hafta öncesi düzenlediğimiz toplantımızda, bu soğukta çaresizlik içinde bulunan Suriyeli kardeşlerimize yönelik bir yardım başlatalım dedik. Bir hafta gibi kısa bir zamanda, 2000`e yakın battaniye, 600 koliye yakın giyecek ve ihtiyaç maddesinden oluşan bir tır dolusu malzemeyi toplamak güzel bir duygu. Bu gün TIR`ı doldurduk ve Suriyeli kardeşlerimize ulaşmak üzere uğurladık. İnşallah bundan sonrada Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. `Komşusu açken, tok yatan bizden değildir ` hadis-i şerifinde zaten bizim hangi yolda, hangi düşüncelerle hareket ettiğimizi gösteren bir hadis-i şerif. Sadece Suriye değil, tüm Dünya`daki Müslüman kardeşlerimiz ya da ihtiyaç sahibi insanlar, muhakkak ki bizim korumamız ve gözetimimiz altında olmalı. AK Parti`de daima bu düşünce ile hareket etmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`da bu düşünce ile hareket ediyor. İnşallah bu insanlık vazifesini de yapmaya AK Parti olarak devam edeceğiz. Buradan, yardım kampanyasına katkı da bulunan herkese teşekkür ediyor, Allah hepsinden razı olsun."
Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Berk, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Tayfun Çelik ve il gençlik kolları üyeleri, Mehmet Fatih Altunbulak, NCE ile Ünal Kıyar da yapılan yardım hakkında görüşlerini belirterek, yardımda emeği geçenlere teşekkür etti.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından daha önce de, İHH tarafından başlatılan 81 ilden 81 kamyon yardım malzemesi projesine AK Parti Kayseri Teşkilatı da 1 kamyon malzeme ile destek vermişti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor