AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HÜLYA ATÇI NERGİS MEDYA GURUBUMUZA NEZAKET ZİYARETİNDE  BULUNDU

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ HÜLYA ATÇI NERGİS MEDYA GURUBUMUZA NEZAKET ZİYARETİNDE  BULUNDU

NERGİS: “HERKES KARŞISINDAKİNİN KUTSALINA SAYGI DUYMAK ZORUNDA”

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis medya gurubumuza nezaket ziyaretinde  bulundu. Vekil Nergis ziyarette yaptığı değerlendirmede ülkemizde bir darbe ihtimalinin olmadığını kaydedip, ramazan ayında İzmir’de yaşanan camilere yönelik saldırı ve eylemlere atfen “Herkesin kutsalına mutlaka diğerleri sahip çıkmalı ve saygı duymalıdır” değerlendirmesinde  bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis medya gurubumuza nezaket ziyaretinde bulundu. Kay – Grup Haber Müdürü Ceyhun Üsten tarafından ağırlanan Vekil Nergis ve beraberindekiler pandemi süreci, geride kalan ramazan ve ilimiz deki siyasi faaliyetlere  yönelik  fikir alış – verişinde  bulundular.

Ziyarette haber ekibimizin darbe söylentileri ve ramazan ayında İzmir’de camilere yönelik gerçekleştirilen provakatif eylemlere yönelik sorularını da cevaplayan vekil Nergis ülkemizde bir darbe ihtimalinin olmadığını vurgulayıp, bu ülkede yaşayan herkesin karşısındakinin kutsalına saygı duymak zorunda olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti.  “Ben ülkemizde darbe olacağına ihtimal vermiyorum. Ama bizim yakın siyasi geçmişimize baktığımız zaman 1960 darbesi 1971 kalkışması, 1980 darbesi ve 28 Şubat süreci yaşadık ve halen hafızamızda yer etmiş durumda. Tabi darbe beklentisi olan darbe isteği olan insanlar olduğu sürece darbe söylentileri de olacaktır. Nitekim basında bu minvalde haberler yapanlar olduğu sürece maalesef ülkemizde de bunlar tartışma konusu olacak. Ama şöyle bir realite de var; 15 Temmuz kalkışmasını halkımızın ferasetiyle halkımızın sokağa çıkmasıyla tepki koymasıyla, Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bahçeli’nin o akşam ki ferasetli yaklaşımları ve vatandaşları sokağa çağırmaları ile atlattık. Bu çok önemli, aslında bundan sonraki olabilecek darbelere en iyi cevap. Darbe olabileceği kanaatinde değilim. Ama maalesef bu beklenti de olanlar var. Darbeyi çağıranlar darbeyi isteyenler var. Bunu da gündeme taşıyanlar var. Ama bunu istemeyenler daha çok. Nitekim biz demokrasi ve insanların iradelerine sahip çıkmaları konusunda da çok ciddi bir deneyimden geçtik. Dolayısıyla bu nokta da darbe olmayacağı kanaatindeyim.  Öte Türkiye %99,9’u Müslüman olan bir ülke. Tabi bu kadar kutsallara saldırılmasını ben çok ciddi yanlış buluyorum, hangi inançta olursanız olun haksız buluyorum. Buradan her kim yapmışsa kınıyorum. Yapılan marjinal bir hareket. Bir kesime ve bir gruba mal edilemeyecek bir seviyede ve birkaç kişinin yaptığı bir şey olarak görüyorum. Dünyanın her yerinde her ülkede farklı fikirleri olan insanlar var. Mutlaka herkes aynı düşünmek zorunda değil. Ama herkesin birbirine saygısı olmalıdır. Herkesin kutsalına mutlaka diğerleri sahip çıkmalıdır ve saygı duymalıdır. “ .



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı