AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN LÖSEMİLİLERE YARDIM

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN LÖSEMİLİLERE YARDIM

AK Parti Talas Kadın Kolları Başkanlığı tarafından geliri lösemili çocuklar yararına olan kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıda moral bulan lösemili çocuklar ve ailelerinin mutluluğu gözlerinden okundu.

Asude Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve eşi Aynur Yıldırım, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, AK Parti Talas İlçe Başkanı Faruk Karakaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Çetinkaya, lösemili çocuklar ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir, lösemiye herkesin yakalanabileceğini belirterek, hastalığın teşhisin erken olması durumunda tedavisinin kolay olduğunu söyledi.

Özdemir, sağlıklı insanların hastalara yakın ilgi göstermesinin çok önemli olduğunu kaydederek, "Çocuklarda da yetişkinlerde de şifası mümkün hastalıklar görülebiliyor. Bu yüzden hasta olmayanların, hasta olanların maddi ve manevi yardımına koşması görevimiz olmalıdır. Löseminin şifası mümkün ancak, erken davranılmalıdır. Bu sayede çocuklarımızın yüzde 80’i hastalıktan kurtulabiliyor. Şu anda Kayseri’de 300’e yakın hastamız tedavi görüyor. Bu konuda yardımda bulunan başta AK Parti Talas Kadın Kolları olmak üzere duyarla herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, kahvaltı programının çocuklara hem maddi hem de manevi açıdan yararlı olduğunu söyleyerek, toplumsal duyarlılığın her zaman gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti. Yıldırım, "Bir dakika sonrası başımıza hangi hastalığın geleceğini bilemiyoruz. Ancak toplum olarak sağlık konusunda ciddi bir bilinçleşme sürecindeyiz. Bu süreci karşılıklı iyi anlamalıyız. Lösemi toplumumuzda daha önceleri farklı olarak bilinen bir hastalıktı. Ama şimdi öyle değil. Kayseri, löseminin tedavisi konusunda çok önemli bir merkez haline geldi. İnşallah tüm çocuklarımız şifa görür" diye konuştu.

AK Parti Talas Kadın Kolları Başkanı Emine Çetinkaya ise lösemili çocukların yanlarında olduklarını belirterek, toplanan yardımı Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir’e verdi. Özdemir de emeği geçen herkese teşekkür etti.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı