AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU’NDAN KAYGRUP’A

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU’NDAN KAYGRUP’A

“BAŞSAĞLIĞI” VE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu medya grubumuzu ziyaret ederek “Başsağlığı” ve “Hayırlı Olsun “ temennilerini iletti.

“Başsağlığı” ve “Hayırlı Olsun “ temennilerini iletmek üzere medya grubumuzu ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu Kay - Grup yeni Yayın Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç ağırladı.

Ziyarette öncelikli olarak Covid 19 teşhisi ile tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Kay – Grup eski Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya için taziyelerini dile getirip Başsağlığı dileyen İl Başkanı Çopuroğlu ölümün kaçınılmaz bir son olduğunu vurgulayıp, önemli olanın geride güzel hatıralar bırakmak olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti. “Birkaç ay evvel Veli ağabeyi ziyarete gelmiştik. Sık sık istişare ederdik kendisi ile. Gazeteci kimliği ile değil, bizim için bir ağabeydi. Ve şimdi geldiğimizde aramızda yok ve biz üzüntümüzü dile getiriyoruz. Cenabı Allah böyle murat etmiş, böyle oldu… Ölümün önünde hiçbir engel yok, ne zaman geleceği bilinmiyor. Ama güzel hatıralar bırakıp gitti Veli ağabeyimiz. Hem şehrimize, hem basın camiamıza öncelikle başımız sağ olsun diyorum.”

İl Başkanı Çopuroğlu Kay- Grup yeni Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’a da başarılı bir görev süresi temenni ederek “Size de hayırlı olsun Sami bey, geçmişi olan, temelleri olan, alt yapısı güçlü olan bir basın kuruluşunun hem yönetmenin hem kolaylıkları hem zorlukları vardır. Kolaylıklar diliyorum. İşlerinizi bereketlensin inşallah tüm ekip arkadaşlarınıza sizlerinde tekrar başı sağ olsun” ifadesini kullandı.

Kay- Grup yeni Yayın Yönetmeni Sami Dayangaç’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra “Bizde kıymetli dostumuz, arkadaşımız Veli Altınkaya’nın koltuğunda oturmak hem bir burukluk veriyor, hem de onun ağırlını hissediyorum. Çünkü Veli kardeşim her anlamda şehre değer katan biriydi. Allah rahmet eylesin belediye başkanlarımıza isminin bir yere verilmesi noktasında talepte bulundum…” değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca İyi Parti Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Kazım Yücel’de medya grubumuzu ziyaret ederek Yeni Yayın Yönetmenimiz Sami Dayangaç’ı yeni görevinden dolayı tebrik edip, başarılar diledi.



Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi