AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ ERÜ KEMİK İLİĞİ HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ  ERÜ KEMİK İLİĞİ HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Özhaseki,” Eskiden bırakın ölsün denilen çocuklar artık burada sağlığına kavuşacak”

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler Erciyes Üniversitesi içerisinde yapımı devam eden Hematoloji Onkoloji ve Çocuk İliği Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Burada basın mensuplarına bir açıklama da yapan Özhaseki,” Eskiden bırakın ölsün denilen çocuklar artık burada sağlığına kavuşacak” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekilleri  Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve hayırseverler Erciyes Üniversitesi içerisinde yapımı devam eden Hematoloji Onkoloji ve Çocuk İliği Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,hastanenin eksiklerini tespit etmek ve en hızlı şekilde hastaneyi bitirebilmek için çalıştıklarını söyleyerek şunları kaydetti.  “Burada hayırlı bir iş yapılıyor. Erciyes Üniversitesinin her bir köşesinde helal parayla geçimini sağlayıp sonra birikimini toplumla bölüşen hayırseverlerimizin bin bir türlü güzel eserleri var. Hayırseverliğin bile bugünlerde zor bir iş yaptığı bu dönemde sağ olsun Kayserili hemşerilerimiz yine buradalar. Yapılan bu güzel eseri bir kez daha yerinde görmek, inşatta tıkanan bir nokta var mı onları tespit edebilmek, çözüm yolları bulabilmek amacıyla buradalar. İşi nasıl hızlandırırız, nasıl bir an önce kazandırırız derdindeler. Daha önce de burada sohbet ettiğimiz için tekrarlamakta belki sıkıcı olabilir ama yine de söyleyelim biz; burada Türkiye’nin ilk dünyada ise ilk üç hastanesinden birisi yapılıyor. Kan kanserli yavrularımızın tedavi olabilecekleri ilik nakli olabilecekleri bir tedavi merkezi yapılıyor. Eskiden bunu evine götürün artık orada ölsün diye terk edilen belki gözyaşıyla acılarla o küçücük yavruların terk edildiği bir ortam şimdi sağ olsun hocalarımızın gayretleriyle, Allahın da takdiriyle şifa bulabilecekleri bir ortama kavuşuluyor. İçeride eski dönemdeki yerde 6 ay kadar bir tecrit hapishane hayatı yaşayarak bu ilik nakli yapılıyordu. Gördük, hepimiz çok duygulandık. Şimdi böyle bir tesiste onlarca yavrumuz tedavi olacak. Hatta sadece Kayseri ve civarındaki hastalarımız değil yurt dışından da onlarca, yüzlerce hasta gelip burada hem tedavi olacak, hem şifa bulacak, hem de Kayseri’ye döviz kazandıracaklar. Böyle bir işin başındayız. Sağ olsunlar hocalarımız dışarıdan gelen tekliflere sırtlarını döndüler. Kayseri’de bu tesisin yapılmasını bekliyorlar. Çünkü meslekleri çok kıymetli. Zaten onlarda Kayseri’nin çocukları. Bir taraftan da bu güzellikleri duyunca bizim hayırseverlerimiz Allah razı olsun başta Süleyman Çetinsaya abimiz olmak üzere Harun bey, Abdullah bey bir çok arkadaşımız bu işe zaten gönül verdiler, devam ediyorlar. Bugün de inşaatı bir kez daha yerinde göreceğiz. Eksiklerini tespit edeceğiz. Sonra da kendi içerimizde bir görev paylaşımı yapıp en hızlı nasıl bitirebiliriz onun yoluna bakacağız. Onun için değerli bakanım, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye başkanlarımız buradalar. “

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor