AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ TALAS İLÇE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ TALAS İLÇE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Talas’ta ilçe sakinleri ile bir araya gelip bayramlarını tebrik etti.

Vatandaşlara dondurma dağıtıp sohbet ederken bir yandan da talepleri dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, tek tek herkesle bayramlaştı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki bayrama yönelik yaptığı değerlendirmede “Bayramlar dostluğun ve paylaşmanın da bir sembolüdür. Biz iki dini bayramımızı ve aynı zamanda milli bayramlarımızı da coşkuyla kutluyoruz. Allah bu güzel adetlerimizi elimizden almasın” ifadesini kullandı.

Talas paraşüt inme alanını vatandaşın sevdiğinin de altını çizen Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü “Burası özellikle akşamları çok keyifli oluyor. Herkes buraya gelip serinliyor, dinleniyor, rahat ediyor. Biz de gelip burada hemşehrilerimizle bayramlaşalım, hasbihal edelim dedik. Doğrusu insanlarla bir araya gelmeyi, sohbet etmeyi, eğer sorunları varsa onları dinlemeyi, çözüm bulmayı da özledik. Pandeminin kendine has getirmiş olduğu bazı kurallar var. Bu kurallar hepimizi yordu. Ama birlikte aşabilmenin yolu da bir taraftan aşı olmak, bir taraftan korunmak, bir taraftan da tedbirlere uymak. Biz de bu sebeplerden çoğu yerde toplantılarımızı yapamadık, sık sık halkla beraber olamadık. Şimdi yavaş yavaş hasret gideriyoruz, konuşup muhabbet ediyoruz. Allah bu güzel günleri çok etsin, milletimizi var etsin, ümmeti Muhammed’in başındaki tüm sıkıntıları da defetsin diye dua ediyorum.”

Sözlerinin sonunda “Milli meselelerde önemli olan Türkiye’nin ve Türk insanının menfaatidir. Ama ne yazık ki muhalefette bunu göremiyorum” diyen Özhaseki dış meselelerle ilgili muhalefet edilirken de önceliğin milli menfaatler olması gerektiğine vurgu yaptı.

Talas’taki buluşmaya Özhaseki’nin beraberinde; Milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş ve partililer de katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı