AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ:

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Eyüp Sultan Camii çıkışında Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen elim kaza ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Milletimizin öncelikle başı sağ olsun. Amaçları bu milletin birliği ve dirliğini sağlamak, bölünmez bütünlüğünü korumak. Bu mücadele sırasında da maalesef istenmeyen bu tür kazalar yaşanabiliyor” ifadesini kullandı.

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Eyüp Sultan Camii çıkışında Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen elim kaza ile ilgili yaptığı değerlendirmede sözlerine başsağlığı dilekleri ile başlayıp, Türkiye’de neredeyse 50 yıldır süren bir terörle mücadele olduğunu hatırlatarak “Terörle mücadelede ordumuzun her an teyakkuz halinde. Ordumuzun bir taraftan kendi içinde daha güçlü olmanın yollarını ararken, diğer taraftan da komutanlarımız askeri birlikleri denetliyor” şeklinde konuştu.

Sözlerinin devamında ordumuzun teröre karşı hazırlıklı olmak için elinden gelen her şeyi yaptığını vurgulayan Özhaseki “Amaçları bu milletin birliği ve dirliğini sağlamak, bölünmez bütünlüğünü korumak. İnsanların buralarda camilere gelip namazlarını kılmaları, bayrağın devamlı asılı kalması, hür bir şekilde dalgalanması ve herkesin işinde gücünde olabilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu mücadele sırasında da maalesef istenmeyen bu tür kazalar yaşanabiliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki sözlerini noktalarken “Dünyanın birçok yerinde silahlı terör örgütü mensupları neredeyse bitti. Ne yazık ki üzülerek söylüyorum, Türkiye’de hâlâ bunu devam ettiren bir grup var. Bunlar da ne yazık ki içeriden destek alıyorlar. Ara ara sert şekilde de söylesem eleştiriye de uğrasam söylemeye devam edeceğim. Bunlar vatan haini. Bunları destekleyenler de bunların suç ortakları. İnşallah içeriden bu destekler olmaz. Bu sivil destekler olmadığı sürece de bunlar bitecek. Milletimiz de bu olanı biteni yakından izliyor. Bu terör örgütünün siyasi uzantısı kimler, bunlara mecliste ve dışarıda destek verenler kimler, çok iyi görüyor. Milletimiz de bunun farkında.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da