AK PARTİ´YE

AK PARTİ´YE

MÜSİAD KÖKENLİ İL BAŞKANI

AK Parti İl Başkanlığı için en güçlü ismin MÜSİAD eski Başkanı Şaban Çopuroğlu olduğu söyleniyor. Parti Müfettişi Harun Karaca´nın ?İl başkanı olmak istiyor musunuz?´ teklifine ?işlerinin yoğunluğunu´ gerekçe göstererek ?hayır´ diyen Çopuroğlu üzerinde büyük ihtimalle ittifak sağlandı.

AK Parti yeni il başkanını arıyor. Seçim sürecinde istifa eden il başkanlarının yerine vekaleten başkanlık yapan 11 ismin geçtiğimiz günlerde asaleten atanmasından sonra Kayseri ve Sivas il başkanları ile ilgili belirsizlik sürüyordu.

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş geçtiğimiz salı akşamı Yardımcısı Harun Karaca´ya Kayseri´ye göndererek teşkilat ve belediye başkanlarını dinlemesini istedi. Karaca bu isimleri dinledikten sonra adı il başkanlığı için geçen Fatih Hasyüncü, Murat Cahit Cıngı, Hüseyin Cahit Özden, Mahmut Cabat, Şaban Çopuroğlu, Muammer Kılıç, Gökhan Ülke, Abdülkerim Yalçın, Cengiz Hakan Arslan, Fevzi Konaç, Oğuz Memiş, Halil Büyüknalbant, Sadi Köylü, Mehmet Adıgüzel, Latif Başkal, İlhan Karacalar, Rıfat Yıldırım, Şemun Yılmaz, Süleyman Karaköse gibi kişilerle de tek tek görüştü.

Harun Karaca Kayseri ile ilgili hazırladığı raporu Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş´a sundu. Ataş´ın bir-iki gün içerisinde Kayseri milletvekilleri ile de görüşerek aday sayısını 3´e indirip Afrika dönüşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın onayına sunacağı biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın üç ismi çağırarak sigaya çekebileceği gibi il başkanlığında mutabık kalınan isme doğrudan görev vermesi de bekleniyor.

AK Parti´nin yeni il başkanının önümüzdeki hafta içerisinde belli olması beklenirken, bu ismin büyük ihtimalle 2006-2008 yılları arasında MÜSİAD başkanlığı da yapan Şaban Çopuroğlu olacağı konuşuluyor.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı