AK PARTİLİ VEKİLLER ÖZHASEKİ VE KARAYEL

AK PARTİLİ VEKİLLER ÖZHASEKİ VE KARAYEL

?SÖZ MİLLETİN DEYİP? SANDIK BAŞINA GİTTİLER?

   AK parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve bir diğer Vekil Yaşar Karayel Hasan Nuriye Ünlen ilkokulunda sandığa giderek siyasi tercihlerini gerçekleştirdiler? Özhaseki oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede ?En büyük dileğimiz tek başına iktidar olarak Türkiye´nin tüm sorunlarına çözüm bulmaktır? diye konuştu?.
Ailesiyle birlikte oy kullanmaya gelen Ak parti Genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, oyunu Hasan Nuriye Ünlen ilkokulunda kullandı.
Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Özhaseki, en büyük dileğimiz tek başına iktidar olarak Türkiye´nin tüm sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyledi. Özhaseki şöyle konuştu.
İki aylık seçim kampanyasını bütün partilerimiz büyük bir ciddiyet ve gayretle devam ettiler. Kimsenin burnu kanamadı en çok sevindiğimiz olay bu oldu. Cenabı Allah´tan en büyük dileğimiz güçlü bir iktidarın tek başına bir iktidarın çıkması eğer böyle olursa inşallah Türkiye´de sorunlar çözüm bulur, o bizim eskiden yaşanmış olan koalisyon pazarlıkları çirkinlikler, tartışmalar, kaos, yaşanmaz öbür türlü çıkarsa milletin iradesine de saygı göstermek lazım biz bu ciddiyet ve anlayışla bugüne kadar seçim kampanyamızı geçirdik biz görevimizi yaptık söyleyeceklerimizi söyledik, şimdi sıra millette çıkan sonuca da saygı duyacağız sonuçlar inşallah ülkemize milletimize hayırlı olur.
Milletvekili Yaşar Karayel´de şöyle konuştu.
Şimdi ye kadar siyasi partilerimiz söyleyeceklerini söylediler, şimdi söz milletin sandıktan çıkacak karar milletimizin kararıdır. Siyasilerin de buna saygı göstermesi lazım. İnşallah ülkemiz huzura kavuşur ülkemizin başında bulunan bu terör belasının def edilmesine inşallah katkı sunar güçlü iktidarlar ülkenin gelişmesine katkı sunar dileğimiz koalisyon olmaması olursa da ona da saygı duyarız.
SÜLEYMAN ERDOĞAN



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı