AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA

ÖZHASEKİ: GÖNÜL COĞRAFYAMIZIN LİDERLİĞİNİ YAPIYORUZ

Ak parti il teşkilatı Arefe gününde Büyükşehir Belediyesi Muhabbet Cafe de bir araya gelerek bayramlaştı.burada konuşan Ak parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki,tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Bayramlaşma törenine Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Milletvekilleri Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak parti il başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer iştirak etti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak parti il başkanı Şaban Çopuroğlu, tüm kayseri halkının bayramını tebrik ederek şöyle konuştu. ? Bayramlar hep beraber toplanmamıza vesile oluyor. Bayramlar yaz aylarına geldiğinden beri tatile dönüşse de Kayseri?de kalan bayramları hakkıyla kutlayan önemli bir nüfusumuz var. Tabii bizim gönlümüzden geçen bayramı bayram gibi tatili tatil gibi değerlendirmek kanaatindeyiz. Bayramlarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.?

Büyükşehir belediye başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkının bayramını tebrik ederek şöyle konuştu.?  AK Parti teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Allah bu birliğimizi daim etsin. Çünkü birlikten bereket, birlikten güç doğar. Şükürler olsun ki Kayseri´de 16 ilçe belediyemiz ile tüm kurum ve kuruluşlarımız ile dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışmaya katkı sağlayan herkese minnet duyuyorum. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel şehrimiz Kayseri için hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışacak ve şehrimizi çok daha güzel yerlere getirmek için el uzatan herkesin elinden tutmaya devam edeceğiz.?

AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kazasız belasız bir bayram temennisinde bulunurken şunları söyledi. ?Kurban Bayramı diğer dini bayramlarımızda olduğu gibi birlik beraberlik vesilesi ve Allaha yaklaşma, günahlarımızdan dolayı af dilediğimiz ve hep beraber bir araya gelerek mutlu ve huzurlu olduğumuz günler. Allah bu mutluluğu tüm yıllara daim eylesin. Tüm İslam Aleminin bayramı mübarek olsun. ?

Ak parti milletvekili Hülya Nergis, Tüm İslam Aleminin arefe ve kurban bayramlarını kutlayarak şunları kaydetti.? Sosyal Dayanışmanın toplumda artması küslerin barışması güzelliklerin ortaya çıkması anlamında bayram günleri güzeldir. Tabii gurbette olanlar sevdiklerine kavuşuyorlar. Eşleri dostları akrabaları ile hal hatır ediyorlar. Dolayısıyla gerçekten rabbimin hediyesi bu bayram günleridir. ?

Ak parti milletvekili İsmail Tamer´de bayramların birlik beraberlik günü olduğunu söyledi. ?Her şeyden önce bayramlar sevgi birlik beraberlik içerisinde kardeşliktir. Ama ne yazık ki İslam coğrafyasına baktığımızda kan var, gözyaşı var cefa var. Bir an önce bu kardeşlerimizin bu sıkıntılardan kurtarılmasını Allahtan niyaz ediyorum. Bayramlarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. ?

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş´da, Arefenizi tebrik ediyorum. Kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlar alimlerimizin ifade ettiği gibi birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür diyerek şunları söyledi. ?Yokların görüldüğü, yoksulların gözetildiği Cenabı Allahın merhamet penceresinin çok açık olduğu Rahmetinin bol olduğuna inanırız. İnşallah bu Kurban Bayramında daha önceden yaptığımız amellerle ilgili edeceğimiz dualar geçmişteki günahlarımızı affettirecek zamanı yaşatmayı bize rabbimiz nasip etsin diye dua ediyorum. Tüm insanlığın ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.´´

Ak parti milletvekili Taner Yıldız´da konuşmasında,?  İnşallah yarın nasip olmasını temenni ettiğimiz Kurban Bayramınızı tebrik ediyoruz. Vatanımızın birliğine, beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne, ezanımıza ve bayrağımıza hepsine onlardan dua bekliyoruz. Şehitlerimizi bir kez daha burada anıyoruz. Nice bayramlara erişmenizi temenni ediyoruz ? dedi.

AK parti Yerel yönetimlerden sorumlu genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de konuşmasında, Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Üzerinde yaşadığımız bu coğrafyadaki zorluklarımız bir taraftan ülkenin jeopolitik konumundan bir taraftan inançlarımızdan temsil ettiğimiz misyondan, diğer taraftan da tarihte üstlendiğimiz gönül coğrafyamızın liderliğini yapmamızdan oluşumuzdan kaynaklanır diyerek şunları kaydetti. ?Arefe günümüzü ve yarın idrak edeceğimiz kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah nice bayramlara huzurla ağız tadıyla yurdumuzda erişmeyi nasip etsin diye de dua ediyorum. Bu izdihamlı ortamda sıcak havada tabii ki sözü uzatacak değilim. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz.Üzerinde yaşadığımız bu coğrafyadaki zorluklarımız bir taraftan ülkenin jeopolitik konumundan bir taraftan inançlarımızdan temsil etiiğimiz misyondan, diğer taraftan da tarihte üstlendiğimiz gönül coğrafyamızın  liderliğini yapmamızdan oluşumuzdan kaynaklanır.  Bundan dolayıdır ki fitne  odakları bitmek bilmez bu coğrafyada. Bu coğrafya zayıf Devlet kaldırmaz. Biz güçlü olmak zorundayız. Eğer güçlü olursak ayakta kalırız. Güçlü olursak dostlarımıza güven veririz. Düşmanlarımıza da korku salarız. Yıllardır 25 senedir bizler burada belediyecilik yapıyoruz. AK belediyecilik nasıl yapılır en güzel örneklerini sergiliyoruz. Milletvekillerimizle il ve ilçe teşkilatlarımızla kavgalardan uzak çekişmelerden uzak Allaha hamd olsun bu şehre hizmet ediyoruz. Baştan sona a´dan z´ye tüm projeleride takip etmeye devam ediyoruz zaten. Yıllardır verdiğimiz mücadeleyle Kayseri 25 sene önceki Kayseri değil, 15 sene, 5 sene önceki Kayseri´de değil. Aradan birkaç sene geçecek bugünkü Kayseri´den daha güzel bir Kayseri oluşacak. Çünkü bizler iyi niyetle gayret ediyoruz. Allah da yardım ediyor, bu şehirde herşey değişiyor. Bu vesileyle hepinizin bayramını tebrik ederken, Allah bu millete kötü gün göstermesin diye dua ediyorum.

Konuşmaların ardından partililer hep birlikte bayramlaştı.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı