AK PARTİ´DE

AK PARTİ´DE

ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU SONA ERDİ

1 Kasım´da gerçekleştirilecek olan ?Erken Seçim´ de Ak Parti saflarında  milletvekilliği mücadelesi  vermek isteyen aday  adaylarının  başvuru süresi saat  19.00- itibarı ile sona erdi?  Başvuruların hem genel merkezden, hem de il teşkilatından  yapılabildiği  aday adaylık başvuru  sürecinde  Kayseri listesinden  seçilebilmek adına 3 dönem  yasaklısı  Taner Yıldız, Sadık  Yakut ve Mustafa Elitaş ile  mevcut  5 milletvekili  başta olmak üzere  bir çok önemli isimin  aday adaylığı başvurusunda  bulunduğu öğrenilirken,  listenin hangi isimlerden oluşacağı şimdiden  merak konusu oldu?.

1 Kasım 2015´de  gerçekleştirilecek olan  ?Erken Seçim´ e doğru adım adım yaklaşılırken  partilerde  aday belirleme süreçlerini  tam gaz sürdürüyorlar?   Bu  amaçla yola ilk çıkan  Ak Parti´de adaylık süreci  saat 19. 00 itibarı ile sona erdi? 

Yurt  genelinde bir çok önemli isim Ak Parti listelerinden  milletvekilliği  için mücadele vermek üzere  aday adaylığı  başvurusunda bulunurken ilimizde de başvuru yapanların sayısı bir hayli fazla oldu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı  Taner Yıldız, TBMM eski Başkan Vekili  Sadık  Yakut, Ak Parti eski Grup  Başkanvekili  ve Başbakan Baş Danışmanı  Mustafa Elitaş  gibi  bir önceki  seçimin 3 dönem yasaklılarının yanında  mevcut milletvekilleri  Mehmet Özhaseki, Ahmet  Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Havva Talay  Çalış,  yine bir önceki listede 8. Sıra adayı olan  Avşar  Aslan, Kayseri Pancar Ekicileri  Kooperatifi  Başkanı Hüseyin Akay,  İş adamı Ali Çamlı gibi  isimler  aday adaylığı başvurusu  yaptılar?

18 Eylül  2015 tarihinde aday listelerini  YSK´ya teslim edecek olan  partilerde  aday belirleme sürecinin  çok çetin geçeceğinin altını çizen  siyaset arenasının aktörleri,  seçime hazırlana süresinin  kısa olmasından yakınırken vatandaş ise  ülkede  yeniden istikrarın tesis edilmesi ve terör olaylarında yaşanan  tırmanışın önüne geçilebilmesi adına  aday  listelerinin oluşmasında  çok hassas davranılarak  toplumun  bir çok kesimini  aynı anada kucaklayacak  nitelikte  adayların listelere yerleştirilmesi gerektiğinin altını  çiziyorlar?  



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı