AK PARTİ REFERANDUM STARTINI VERDİ !

AK PARTİ REFERANDUM STARTINI VERDİ !

KAYSERİ İL TEŞKİLATI TAM KADRO ANKARA´YA GİTTİ ?

AK Parti, 16 Nisan´da gerçekleştirilecek referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını kamuoyuna tanıttı? Ankara Arena´da gerçekleştirilen törenle referandum kampanyasının startını veren Ak Kurmaylar salonu hınca hınç doldururken Başbakan Binali Yıldırım´ı da coşkuyla karşıladılar. Salona eşi Semiha Yıldırım ile birlikte gelen Yıldırım, kürsüye torunu Ecemsu ile birlikte çıktı. Konuşmasına Necip Fazıl ve Nazım Hikmet´in şiirlerini okuyarak başladı. Törene Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı da tam kadro iştirak etti?.
AK Parti, 16 Nisan´da gerçekleştirilecek referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını kamuoyuna tanıttı? Ankara Arena´da gerçekleştirile törenle referandum kampanyasının startını verilirken Kayseri İl Teşkilatı da Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki olmak üzere diğer Kayseri Milletvekilleri, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile salonda yerlerini aldılar?
Başbakan Binali Yıldırım´ı da coşkuyla karşıladılar. Salona eşi Semiha Yıldırım ile birlikte gelen Yıldırım, kürsüye torunu Ecemsu ile birlikte çıktı. Konuşmasına Necip Fazıl ve Nazım Hikmet´in şiirlerini okuyarak başladı. "Siz hayatsınız, siz umutsunuz. Sizler beklediğimiz baharın müjdesiniz. Bu baharın muştusunu siz taşıyorsunuz çocuklar. Ey çocuklar... Ne güzle söylemiş üstat Necip Fazıl, "Annesi gül koklasa ağzı gül kokacak çocuk" Ne güzel demiş Nazım Hikmet... "Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne..." Sevgili Ecemsu... İşte şu muhteşem kadro yarınları inşa edecek.? İfadesini kullandı?
Bugün bu muazzam toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ama bir eksikliğimizi hissediyoruz. Bugünlere birlikte geldiğimiz şehit Erol Olçok kardeşimizi ve oğlu Abdullah Tayyip´i de burada özellikle anmak istiyorum. Ömer Halisdemir´den Fethi Sekin´e bütün şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun. Bugün yeniden kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bugün yeni bir başlangıç için ´Bismillah´ diyoruz. Yarının güçlü Türkiyesini kurma yolunda bu salonda ilk adımımız atıyoruz.
Bundan 16 yıl önce yola çıktık. Reform heyecanımızdan, değişim heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Devrimci kimliğimizi hiç yitirmedik. Her gece başımızı yastığa koyarken ´Bugün Allah için, millet için ne yaptık´ diye muhasebe yapmaktan hiç geri durmadık. Heyecanımızı yeniledik, coşkumuzu yeniledik. Asla ´Yeter artık´ demedik. Ne dedik? Bu aziz millet her şeyin en yenisini hak ediyor. Onun için yeniliğin daima peşinden koştuk. Yenilik zordur ancak zor diye yeniliğe direnenler, tarih sahnesinden yok olup giderler. Unutmayalım, korkaklar asla zafer anıtı dikemezler. Değişime, gelişime ´Hayır´ diyenler ortaya hiçbir eser koyamazlar.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı