AK PARTİ NÖBETÇİ VEKİLİ DR.TAMER:

AK PARTİ NÖBETÇİ VEKİLİ DR.TAMER:

?BÖLGE HASTANESİ 2017 YILI ORTALARINDA HİZMETE GİRECEK?

AK Parti Kayseri İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve bir çok ile emsal olan ?Nöbetçi Vekillik´ uygulaması devam ediyor? Nöbetçi vekillik koltuğundan bu hafta sonu sıra Dr. İsmail Tamer´de idi? Medya mensuplarına ülke ve ilimiz gündemini değerlendiren Vekil Tamer Türk halkının insanca yönetilebilmesi için sivil anayasaya ihtiyacı olduğunun altını çizip,teröristlerin kazdıkları hendeklere kendilerinin düşeceğini vurguladıktan sonra inşaatı devam eden bölge hastanesinin 2017 yılı ortalarında tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi?
AK Parti İl Binası´nda tertiplenen basın toplantısında ?Nöbetçi Vekil´ sıfatı ile medya mensuplarının karşısında geçen AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer ülke ve ilimizi gündemine dair değerlendirmelerde bulundu? Sözlerine terör örgütü PKK ile mücadelenin devam edeceğini vurgulayarak başlayan Vekil Tamer ?Bu bela 40 yıldan beri devam eden, son aylarda giderek şiddetini artıran ama son 6 ay içerisinde de çukur politikalarıyla çukur kazmakla devlete isyan eden asilerin, teröristlerin yapmış olduğu eylemler söz konusu. Çözüm sürecinden sonra ortaya çıkan bu tablo hiçbir zaman tasvip etmediğimiz bir tablodur. Şimdi kararlı bir şekilde bunun üzerine gidiliyor, gidilmeye de devam edilecek. O kazdıkları çukurlara, o hendeklere bu ülkeyi yıkmak isteyen teröristler kendileri girecek. Kısa bir süre içerisinde de sonuç alınacaktır diye ümit ediyoruz? ifadesini kullandı?
Sözlerinin devamında ?Yeni Anayasa´ çalışmalarının devam ettiğini de hatırlatan Vekil Tamer ?Türk halkının insanca yönetilebilmesi ve haklarının verilebilmesi adına sivil bir Anayasa´ya ihtiyaç olduğunu hep söyledik. Komisyon çalışmalarımız başladı, devam ediyor. Başkanlık sistemin, hep ifade ediyoruz. Bu olmazsa Türkiye´nin ilerlemesiyle ilgili daha çabuk karar verilmesi ile ilgili başkanlık sisteminin artık kaçınılmaz olduğu bir ortamda olduğumuzu bir kez daha buradan haykırıyorum? diye konutu?
Sözlerinin sonunda ilimizde yapımı devam eden ve kamuoyunun merakla hizmete gireceği günü beklediği ?Bölge Hastanesi´nin akıbeti konusunda da bilgi vererek ?Bugün Bölge Hastanesi´nin yapımı hızla devam ediyor. Takip de ediyoruz. Fiziki bitme oranlarının her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. 2017´nin ortalarında da öyle zannediyorum ki burası bitmiş ve geçmiş olacağız? açıklamasında bulunarak ilimiz sakinlerini müjdeledi?
Nöbetçi Vekil Dr. İsmail Tamer kürsüden indikten sonra medya mensupları ile şakalaşarak samimi görüntüler sergiledi? Hatta bir ara Kaytv kamerasına alarak medya mensuplarını görüntüleyip, yaptıkları işin ne derece önemli olduğuna vurgu yaptı?
Tamer basın toplantısının ardından çeşitli taleplerle Ak Parti İl Başkanlığına gelen ilimizi sakinlerini dinleyip sorunlarına ve taleplerine çözüm bulmaya çalıştı? HABER: C.ÜSTEN?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı