AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL:

AK PARTİ MKYK ÜYESİ KARAYEL:

?HER KESİME ELİMİZİ UZATTIK?

   AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden gazetemize ziyarette bulunarak, 1 Kasım´da gerçekleştirilecek olan genel seçimlere yönelik olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler? Ziyarette haber ekibimize AK Parti´nin yeni seçim bildirgesini değerlendiren Karayel, ?Seçim bildirgemizle vatandaşımızın her kesimine elimizi uzattık? ifadesini kullandı?
Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden medya grubumuza ziyarette bulundu? Kay- Grup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya tarafından ağırlanan Ak Parti kurmayları yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi verip, destek istediler?
Ziyarette haber ekibimizin sorularını cevaplayan Karayel Ak Parti´nin yeni seçim bildirgesini değerlendirdi? Yeni bildirgenin toplumun her kesimini kucakladığını vurgulayan Karayel şunları kaydetti? ?Ak Parti 13 yıldır milletimize hizmet eden ve iktidardaki partimiz. Ak Parti milletin partisi ve şuandaki seçim beyannememize bakıldığı zaman insan hayatına her dönemini kapsıyor. Doğum´dan ölüm dönemine kadar bütün alanları bildirgede bulabilirsiniz. Çocuğunuz doğduğunda, ona şefkatle uzanıyor ve altını annesine hediye ediliyor. Arkasından çocuk büyüdüğünde okul hayatında ders kitapları masasının üzerinde, imkanları müsait değilse, devlet kız ve erkek çocuklarına ayrı ayrı paralar ödüyor. Çocuk üniversiteye devam ederse, Kredi Yurtlar Kurumundan hem kredi hem de burs veriliyor. Çocuk üniversiteyi bitirmiş ve iş kuracaksa 50 bin tl kendisine karşılıksız ve faizsiz veriyor. Eğer kendisi iş kurarsa %85´lik bir yardım yapıyor. Tarımla uğraşan kişilerden KDV´leri sıfırladık. Vatandaşlarımızın en her kesimine elimizi uzatıyoruz. Asgari ücretin 1300 lira olacağını taahhüt ettik, sayın Başbakanımız açıkladı. Emeklilerimize yıllık 1200 lira zam yaptık?
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de yürütülen seçim çalışmalarını değerlendirip 10 Ekim Cumartesi günü ilimize gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun bilgiler verdi? Özden ayrıca Vali Orhan Düzgün başkanlığında diğer siyasi partilerin il başkanları ile bir toplantı yaptıklarını ve seçimlerin huzur içinde geçmesi için herkesin temkinli davranması konusunda fikir birliğine vardıklarını açıkladı? Özden şunları aktardı ?Biz il başkanı olduktan sonra 3´üncü seçimimiz. Teşkilatımızda artık seçimlerin de artık nasıl gideceğiniz doğru bir şekilde tespit etmeye başladılar. Şuanda tamamen sahadayız. Milletvekillerimiz, adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, il yönetimimiz kısacası herkesle beraber bir adım daha ileriye gidebilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Dileğimiz Kayseri´deki seçimin rahat ve huzurlu geçmesi. Problemsiz şekilde götüreceğiz diye ümit ediyorum. Bugün Valilik´te il başkanlarıyla yaptığımız toplantıda da olumlu görüşler çıktı. Seçim çalışmaların düzgün geçeceği anlaşıldı. Başbakanımız 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.30´da Kayseri´de olacak, bütün Kayserili vatandaşlarımızı Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. Başbakanımızın burada Kayserili vatandaşlarımıza güzel müjdeler vereceğini bekliyoruz. Biz hazırız, Kayseri hazır, Türkiye hazır.?
HABER: C.USTEN / E.KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı