AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ:

AK PARTİ  MİLLETVEKİLİ  YILDIZ:

?15 TEMMUZ´DA TÜRKİYE´NİN ÜMDİNİ KESMEK İSTEDİLER?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı  ve Kayseri  Milletvekili  Taner  Yıldız  İl Teşkilatı Kadın  ve Gençlik kollarınca tertiplenen  bası açıklamasında  medya  mensuplarının karşısına  geçerek  15 Temmuz´da  Ak Parti  Genel Merkezi ve teşkilatları olarak  gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında  kamuoyunu bilgilendirip, ilimiz sakinlerini  ?Demokrasi Nöbeti´ ne davet etti? Yıldız ?15 Temmuz  gecesi Türkiye´nin ümidini  kesmek istediler?  ifadesini  kullandı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı  ve Kayseri  Milletvekili  Taner  Yıldız  İl Teşkilatı Kadın  ve Gençlik kollarınca tertiplenen  bası açıklamasında  medya  mensuplarının karşısına  geçerek  15 Temmuz´da  Ak Parti  Genel Merkezi ve teşkilatları olarak  gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında  kamuoyunu bilgilendirip, ilimiz sakinlerini  ?Demokrasi Nöbeti´ ne davet etti?

Vekil  Yıldız açıklamasında  15 Temmuzun sadece  bir darbe girişimi değil Türkiye´nin dengesini bozarak ümitsizliğe düşürülmek maksadı ile ortaya konduğunu  iddia ederek  ?15 Temmuz´un planlayıcı ve uygulayıcıları apaçık ortadayken; başarısız darbe girişiminin koruyucu ve kollayıcıları da bilinirken, sözde dost ve müttefiklerin takındıkları tavır ortada. 15 Temmuz´da milletin yazdığı destanı okumamak için ellerinden geleni yapanlar, destanın kahramanlarını görmezden gelenler; vatansız kalan mağlup teröristleri gözetip kollamaktadırlar. 15 Temmuz´da Türkiye´de oynanmak istenen oyunu da bu coğrafyanın farklı köşelerinde yeniden sahneleme densizliğindeler. Tarih boyunca bu kadim topraklarda var olan halklar, bu oyuna gelmeyeceklerdir ve şüphesiz burada en büyük rol de Türkiye´ye düşmekte. 15 Temmuz´da üzerine düşeni yapan Türk milleti ve kurumsallaşmış siyasi irade, bu tarihi vazifenin de şüphesiz bilincinde.? İfadesini  kullandı?

Vekil  Yıldız sözlerinin devamında ? Hal böyleyken ve başta FETÖ denilen devşirme teröristler olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadele sürerken, suyu bulandırma ve zihin karıştırma çabaları da devam etmekte. Ayrıca bir takım siyasi yapılar da bu çabalara çanak tutan tavır ve tutum takınmakta. 2016´nın 15 Temmuz´unda tüm terör örgütleri ve onların destekleyicilerine verilen yanıt, tam 1 yıl sonra yeniden hatırlatılacak?  diyerek  15 Temmuz´da  Ak Parti  Genel Merkezi ve teşkilatları olarak  gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında  bilgiler  verdi?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı