AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TEKDEN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ  TEKDEN

SEÇİME GİDİLİRSE AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR

Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden ziyaretlerini sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerinde İlçe olarak Ak Parti´ye en fazla oy veren Hacılar ilçesini ziyaret eden Tekden ilçe teşkilatına ve ilçe sakinlerine şükranlarını sunarak ?Şayet erken seçim olursa Ak Parti tek başına iktidar olur? değerlendirmesinde bulundu?
Ak Parti Kayseri Milletvekili Dr.Kemal Tekten 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Ak Parti´ye en yüksek oyu veren Hacılar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanın nezninde tüm ilçe sakinlerine şükranlarını sundu?
Vekil Tekden ziyarette yaptığı değerlendirmede ?Hacılarlılarımızı, Belediyemizi ve ilçe teşkilatımızı ziyarete geldik, ayrı zaman da bir teşekkür için. Türkiye´de özellikle Kayseri de en yüksek oyu ak partiye verdiler. % 72´5 gibi en yüksek oyunu aldık Hacılardan. Bu takdire şayan bir durum. Türkiye´ de de ilçe bazında en yüksek oyu veren 32. İlçe olan Hacılarlılarımızı hemşerilerimizi sizin şahsınızda tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.İnşallah hacılara Kayserimize önümüzdeki dönemde de güzel hizmetler gelecektir? ifadesini kullandı?
Tekden sözlerinin devamında hükümet kurma çalışmalarına yönelik olarak da değerlendirmede bulunarak ?Büyük ihtimalle bir koalisyon hükümeti kurulacak. Türkiye açısından hayırlı bir koalisyon olacaktır. Bizim arzumuz isteğimiz o, olmadığı takdirde erken seçim bildiğiniz gibi gündemde. Erken seçim olduğunda da vatandaşın nabzını tuttuğumuz kadarıyla Ak Parti tek başına iktidara gelecek. Biz bunu ümit ediyoruz Türkiye´nin önü açılması için bu ikisinden biri şart başka bir ihtimal söz konusu değil ya bu bir, bir buçuk ay içerisinde hayırlı hükümet kurulur. Ak parti başkanlığında olacak ya da seçime gidecek. Seçimde de biraz önce dediğim gibi tek başına iktidar görülüyor vatandaşımız tabi geçtiğimiz seçimdeki yapılan hatalardan ders aldı gibi gözüküyor inşallah bizde bunu arzu ediyoruz ve her ne şartta olursa olsun biz elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz. Ülkemizin şehrimizin ilçelerimizin kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız?
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ de, Ak Parti milletvekili Kemal Tekden´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, seçimden sonra ilk defa bir milletvekilimiz ilçemizi ziyaret ediyor bizde kendisine teşekkür ediyoruz? dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı