AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER,

"BU VATAN İÇİN, CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ"

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, devam eden Zeytin Dalı Operasyonu ve Avrupa Parlamento´sunun terör örgütü PKK´ya destek vermesiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Tamer bizde bu vatan bu bayrak için canımızı vermeye hazırız dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yaptığı açıklamada, ?Öncelikle Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Hepsinin mekânları cennet olsun. Peygamber efendimize komsu olsunlar diliyorum. O şehitlerimiz sayesinde biz burada rahat uykularımızı uyuyoruz. Ama şu unutulmamalı ki, mevzu bahis vatan olduğu zaman her şey bir tarafa. Bizde her zaman canımızı bu vatan için bayrak için memleketimiz için Türk milleti için vermeye hazırız. O açıdan maalesef sınırlarımızın güneyinde olan bu kriz zaten 40 yıl öncesinde başlayan PKK ve şuanda da PKK´nın devamıyla oluşan özellikle 9-11 km´lik Suriye sınırımızdaki bu kabul edilemez duruma dur dememiz gerekiyordu. Çünkü hem Misakı-Milli sınırları içerisinde hem de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedecek şeklindeki bu hareketler bu faaliyetler özellikle Amerika´nın müttefikimiz dediğimiz NATO müttefikimiz dediğimiz yıllardır beraber hareket ettiğimiz Amerika´nın bana göre ihanetiyle oluşan bir durumla karşı karşıyayız. Ama onlar şunu bilmiyorlar,  Türk Milletini bir kabile devleti zannediyorlar, bunun böyle olmadığını da zaten yıllar öncesinde de bütün dünya biliyordu onlara ispat etmiştik, yine ispat etmeye devam ediyoruz. Dolayısıyla Afrin harekâtımızda Zeytin Dalı Harekâtımızda bu operasyonumuz Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tamamen haklılıkları ile ilgili olarak bir durum olarak ortaya çıktı. Daha önce Cerablus´ta El Bab´ta Azez´de o bölgelerdeki huzuru biz şimdi Afrin´de yapmaya çalışıyoruz. Evet, şehitlerimiz var istemiyoruz şehidimiz olsun ama bu bir artık savaş anıdır. Bizlerde her zaman bu vatan için memleket için şehit olmaya ölmeye hazırız. İnşallah kısa zaman içerisinde bitecek. Şuanda planlandığımız gibi devam ediyor. Endişe edilecek bir durum yok? dedi.

Milletvekili İsmail Tamer, Avrupa Parlamento´sunun terör örgütü PKK´ya destek vermesiyle ilgili olarak ta, ?Avrupa Birliği zaten demokrasinin beşiği denilen yer. Ancak tam tersi hep böyle işlenmiştir ve böyle devam etmiştir. Aslında bu Hristiyan-Müslüman olayının ortayı çıktığı İslam´a fobiyi bir anda ön plana çıkaran Avrupa Birliği ve topluluğu ülkeler, zaten çok fazla bu aldıkları kararın aksini beklemiyoruz biz. Bu aldıkları kar yok hükmindedir. Ve bu kararı da tanımıyoruz zaten. Bunu da zaten defalarca ifade ettik etmeye de devam edeceğiz. Aslında onlar değil demokrasinin beşiği Türk milletinin olduğu ülkeler onların götürmüş olduğu huzurdur? diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı