AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NERGİS,

?AK PARTİ OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, 24 Haziran´da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti olarak hazır olduklarını belirtti. Milletvekili Nergis ayrıca, 5 Mayıs´ta hizmete girecek olan Kayseri Şehir Hastanesi´nin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın katılacağını da sözlerine ekledi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, yaptığı açıklamada, ?Malumunuz önümüzdeki süreçte 24 Haziran tarihi itibarıyla Türkiye olarak erken seçime giriyoruz. Geçen hafta ayın 17´sinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 26 Ağustos tarihi itibariyle Türkiye´de erken seçim yapılması gerektiği önerisinde bulundu. Akabinde Ak Parti Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli Çarşamba günü ayın 18´i itibariyle bir araya geldiler. Görüştüler ve erken seçim tarihinin 24 Haziran olması ve Türkiye´nin erken seçime gideceği kararını aldılar. Tabi biz Ak Parti teşkilatları olarak erken seçime hazırız. Türkiye genelinde kongrelerimizi bitirdik. Teşkilatlarımızı yeniledik. Kayseri´de de çok uyumlu verimli kongre süreci geçirdik ve yenilendik. Bu süreç içerisinde de Ak Parti olarak seçim çalışmaları başladı. Önümüzdeki süreç çok hızlı geçecek hem Kayseri genelinde hem de Türkiye genelinde. Ak Parti camiası olarak seçimlere hazırız. Memleket için millet için hayırlı olduğu kanaatindeyim. Piyasaların verdiği olumlu tepkilerden de atılan adımların yerinde ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum? dedi.

Milletvekili Nergis, 5 Mayıs´ta hizmete girecek olan Kayseri Şehir Hastanesi´nin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın katılacağını da ?5 Mayıs itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri´ye geliyorlar. Kayseri bölge hastanesinin açılışını yapacaklar. Ayrıca o gün kadın kollarımızın kongresi var. Bir dizi açılış gerçekleştirecekler. Kayseri´de Kayseri´ye yakışı r bir programla inşallah cumhurbaşkanımızı karşılayacağız? diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı