AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DOĞAN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DOĞAN

?SİYASET STK´LARIN ÖNÜNÜ AÇTI?

   AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan ?siyaset, sivil toplum kuruluşlarının önünü açtı? dedi. Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformu´nca Ankara Kızılcahama´da düzenlenen ?100 Yıllık Muhasebe ve Yeniden İnşa? başlıklı programa katılan Doğan burada yaptığı konuşmada toplumu yeniden inşa konusunda hepimize önemli görevler düştüğünü vurguladı?
AK Parti İktidarının 13 yıllık hizmet dönemi süresinde birçok vesayetin kaldırılarak özgürlük alanlarının genişletildiğini söyleyen Doğan ?bu durumdan olumlu etkilenen kuruluşlar arasında STK´lar da yer alıyor? değerlendirmesinde bulundu?.
Ahmet Doğan, 5 gün sürecek programa Anadolu´nun birçok yerinden 1500 kişinin katıldığını hatırlatarak konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Böylesine büyük ve kapsamlı buluşmanızın konusu olan ?muhasebe ve yeniden inşa´ medeniyetimiz için çok önemli noktalar. Maalesef toplumumuzda muhasebe denilince akla genellikle maddi konular geliyor. Oysa bizim asıl sosyal konularda ve manevi boyutlarda muhasebeye ihtiyacımız var.?
Doğan, toplumu yeniden inşa konusunda hepimize önemli görevler düştüğünü hatırlatarak ?bu güzel buluşmada alınacak çözüm odaklı kararların hayata geçirilmesi temennisiyle Anadolu Platformu´nun ülke çapındaki başarılı çalışmalarının devamını diliyorum? dedi.
Anadolu Platformu Genel Başkanı Turgay Aldemir de katılımından dolayı Ahmet Doğan´a teşekkür ederek ?tekrar seçim?de başarılar diledi.
25 Ağustos´ta başlayan ve çok sayıda yerli-yabancı akademisyen, yazar, siyasetçi, entelektüel ismin yer aldığı organizasyon çerçevesinde katılımcılar, çeşitli konularda sunumlar yapacak. Program, 30 Ağustos Pazar günü sonuç bildirgesinin okunmasıyla son bulacak.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı