AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU,

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU,

?TERÖRİSTLER TÜRKİYE´YE SALDIRMAYA HAZIRLANIYORDU?

AK Parti İl Başkanlığınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır  başarı ile yürütülen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının  bir yenisi daha gerçekleştirildi?  Ak parti Kayseri Milletvekili  Sami Dedeoğlu´nun nöbetçi olduğu  etkinlikte  Dedeoğlu ilimiz  sakinlerinin  sorunlarını  dinlerken, tertiplenen basın toplantısında  da  gündeme  dair açıklamalarda  bulundu? Nöbetçi Vekil Dedeoğlu  ?Türk  Silahlı  Kuvvetleri´nin  Afrin´de  yürüttüğü ?Zeytin Dalı´  operasyonu başlatılmamış olsaydı teröristler Mayıs ayında topyekûn Türkiye´ye saldıracaktı? değerlendirmesinde  bulundu?.

AK Parti il binasında medya mensuplarının karşınsa  çıkan Ak Parti  Kayseri  Milletvekili  Sami Dedeoğlu  gündeme   dair yaptığı değerlendirmede  ?Zeytin Dalı´ operasyonun  yerinde ve zamanında yapılmış bir operasyon olduğunu vurgulayarak ?Şayet Cumhurbaşkanımız bu operasyonu başlatmamış olsaydı, teröristler Mayıs ayında topyekûn Türkiye´ye saldıracaktı. Bütün oradaki Kürt kardeşlerimiz ve 80 milyon vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza bu operasyonu yaptığı için teşekkür ediyor. Gece gündüz dua ediyorlar. CHP lideri operasyon durdurulsun diyor. İsterdik ki, nasıl MHP lideri ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanımızın yanında durdu CHP lideri de dursun. Bizim Suriye ile ilgili en ufak bir problemimiz yok, onların topraklarında da gözümüz yok? ifadesini  kullandı?

Sözlerinin  devamında Afrin´deki  teröristler açısından çemberin  giderek daraldığının altını çizen Vekil  Dedeoğlu, ?Askerimiz ve emniyet kuvvetlerimiz istişare halinde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bu çalışmanın sonucunu kademe kademe önümüzdeki süreçte göreceğiz. Birileri diyor ki hükumet Afrin operasyonunu kendi lehine kullanıyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Böyle bir olaydan kimsenin siyasî ikbal beklememesi lazım. Ağır ağır gitmek daha faydalı. İnşallah Afrin bittikten sonra Menbiç de gelecek? diye konuştu?

Vekil   Dedeoğlu, sözlerinin  sonunda 24 Şubat 2018 /  Cumartesi  günü  gerçekleştirilecek  olan Ak Parti  6. Kayseri İl Kongresindeki kalabalığın, 15 Temmuz´daki kalabalığı aratmayacağına inandığını belirterek  ilimiz sakinlerini  Başbakan Binali Yıldırım´da iştirak  edeceği  İl Kongresine davet etti?

Nöbetçi Vekil  Dedeoğlu´nun  ardından  kürsüye gelen  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de, Kadir Has Kongre Merkezinde, Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla yapılacak olan Kongreye tüm Kayseri halkını davet etti?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı