AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜLYA NERGİS

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜLYA NERGİS

KAFKAS DERNEKLERİNDEN DESTEK İSTEDİ?

   AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayı Hülya NERGİS, ilimizde faaliyet gösteren Kafkas Derneklerinin temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı... Milletvekili sıfatı ile meclise girmek için mücadele veren nergis Kafkas kökenli hemşehrilerinden destek istedi?
AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayı Hülya NERGİS, ilimizde faaliyet gösteren Kafkas Derneklerinin temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı... Toplantıya, Kafkas Derneklerinin Yöneticileri ile birlikte, 26. Dönem Milletvekilliği için Aday adayı olan Cemil Görücü ve Metin Özkaya´nın yanı sıra, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri de katıldı.
Kendisi de aslen Pınarbaşı ilçesinden olan Milletvekili Adayı Hülya NERGİS, Kafkas Dernekleri Temsilcilerine, 1 Kasım seçimleri aday belirleme sürecinde bir araya gelerek yürüttükleri çalışma ve kendisine gösterdikleri destek için teşekkür etti.
Kafkas Dernekleri temsilcileri de toplantıda, Kayseri´de yaşayan Çerkeslerin kurmuş olduğu sivil toplum kuruluşları olarak koşulsuz şekilde Çerkeslerin Millletvekili Adayı Hülya NERGİS´in arkasında olacaklarını, seçilebilmesi için gerekli her türlü desteği vereceklerini belirterek, birlik mesajı verdiler.
Kafkas Dernekleri temsilcileri adına söz alan yöneticiler, Kayseri´de yaşayan Çerkes toplumunun son dönemlerde çok güzel bir birlik mesajı verdiğini ve bu birlikteliğin devamı halinde gerek Uzunyayla, gerekse Pınarbaşı için çok güzel projelerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Toplantıda söz alan Hülya NERGİS, Pınarbaşı´da doğup büyüdüğünü, Uzunyayla´nın tanınan ailelerinden Adeje sülalesinden olduğunu, ilk, orta ve lise tahsilini burada yaptığını hukuk fakültesini bitirdikten sonra ise 5 yıl Pınarbaşı´da avukatlık yaptığını, 1996 yılında evlilik nedeniyle Pınarbaşı´dan ayrıldığını, ancak Pınarbaşı ile olan ilişkilerinin hiç kesilmediğini, bu nedenle de bölge insanını ve bölgenin gereksinimlerini çok iyi bildiğini belirterek kısaca kendisini tanıttı.
Kendisinin; Pınarbaşı´lı olması nedeniyle Pınarbaşı ve çevre ilçelerin, Çerkes olması nedeniyle Kayseri´de yaşayan tüm Çerkeslerin, kadın olması nedeniyle de tüm Kayserili kadınların adayı olduğunu, bu kesimlerin hepsini temsil edebilmede azami gayret sarf edeceklerini, bu birliktelikle de 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti´nin Kayseri´de kaybettiği oyları tekrar toparlamaya çalışacaklarını söyledi.
1 Kasım seçimlerinin toplumumuz, milletimiz, Kayseri´miz ve Türkiye´miz için hayırlı olması temennisinde bulunan Hülya NERGİS, verilen birliktelik mesajı için Kafkas Dernekleri Temsilcilerine, Dernek yönetici ve üyelerine, ayrıca toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu birlikteliğin artarak devam etmesini cân-ı gönülden istediğini vurguladı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı