AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKLİ NERGİS,

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKLİ NERGİS,

?SAVUNMA SANAYİ´NDEKİ BAŞARIMIZ AFRİN´DE ORTAYA ÇIKTI?

Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır başarı ile tekrarlanan  ?Nöbetçi Vekil Uygulaması´nın  bir yenisi daha tekrarlandı?  İlimizin tek kadın milletvekili olan Hülya Atçı Nergis  ?Nöbetçi Vekil´  sıfatı  ile vatandaşların sorunlarını  dinleyip çözüm  yolları geliştirdiği  uygulama  öncesi gerçekleştirilen basın açıklamasına medya  mensuplarına  ülke gündemi ve ilimize ait  kamu  yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde  bulundu?  Nergis  ?Savunma Sanayii´nde kat ettiğimiz mesafe, ?Zeytin Dalı´ harekatı ile net bir şekilde ortaya çıktı.  Burada kullandığımız silahları ve ekipmanı kendimiz üretmiyor olsaydık, bu harekatı gerçekleştirmemiz oldukça güç olurdu? ifadesini kullandı?

Ak Parti  Kayseri  İl Teşkilatınca hayata geçirilen ve uzun yıllardır  başarı ile tekrarlanan  ?Nöbetçi Vekil Uygulaması´nın  bir yenisi daha tekrarlandı?     AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya  Atçı  Nergis uygulama  kapsamında  ilimiz sakinlerinin  sorunlarını dinledi.  Vekil  Nergis  uygulama  öncesi gerçekleştirilen basın açıklamasına medya  mensuplarına  ülke gündemi ve ilimize ait  kamu  yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde  bulundu?

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´e gerçekleştirdiği  ?Zeytin Dalı operasyonu´ konusunda değerlendirmelerde bulunan  Vekil Nergis   ?Bu harekatı gerçekleştirmekte Türkiye´nin çok ciddi sebepleri var. Uzun süredir devam eden sınır ihlalleri ve oradan gelen teröristlerden kaynaklanan sorunlar, Kilis ve Hatay illerimizde meydana gelen sıkıntı ve sorunları hep beraber yaşadık. Bu problemlerden kaynaklı olarak BM ana sözleşmesinde geçen ilgili maddeler kapsamında sınır dışı harekat gerçekleştirme hakkı mevcuttu. Nitekim bu harekatı gerçekleştirdik ve başarılı bir harekat devam ediyor. Bu harekatın diplomasi ayağının çok iyi devam ettiği hepinizin malumudur? diye konuştu?                                                                            Vekil Nergis sözlerinin devamında  Savunma Sanayi´nde yakaladığımız başarıya dikkat  çekerek ?Savunma sanayiinde kat ettiğimiz mesafe, bu gerçekleştirdiğimiz harekatta su yüzüne çıktı. Burada kullandığımız silahları ve ekipmanı kendimiz üretmiyor olsaydık, bu harekatı gerçekleştirmemiz oldukça güçtü?  ifadesini kullandı? Sözlerinin sonunda  Türk Tabipler Birliği ve  Türk Barolar Birliğinin isminin başındaki ?Türk´ ibaresinin kaldırılmasına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan  İlimizin tek kadın milletvekili  Hülya Atçı Nergis ?Böyle bir değerlendirme var. Tabipler Birliği başkanının bir takım açıklamaları oldu. Bu noktada kamuoyunda bu açıklamalar ciddi bir tepkiyle karşılandı. Buna istinaden Türk kelimesi kaldırılabilir. Bu değerlendirilebilir. Bu hususta değişiklik yapılabileceği kanaatindeyim? dedi? 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı