AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ NERGİS:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ NERGİS:

?YENİ KURULACAK PARTİYE KATILMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK?

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi?  İlimizin tek kadın milletvekili olan Hülya Atçı Nergis´in  nöbet tutup ilimiz sakinlerinin sorunlarına çözüm aradığı uygulama kapasında gerçekleştirilen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayan Vekil Nergis Davutoğlu ve Babacan´ın kuracağı partinin ülke genelinde fazla ses getirip, ilgi uyandıracağına inanmadığını belirtip ?Benimde kurulacak olan yeni partiye katılmak gibi bir niyetim yok? ifadesini kullandı?

AK Parti İl Başkanlığınca uzun yıllardır başarı ile gerçekleştirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi?  İlimizin tek kadın milletvekili olan Hülya Atçı Nergis nöbet tuttuğu uygulama kapsamında tertiplenen  basın toplantısında medya mensuplarının ülke ve ilimiz gündemi ile ilgili sorularını cevapladı?

Vekil Nergis sözlerinin  başında ilimizde  organik tarımla uğraşan KAÇEM üyesi  kadın çiftçilerle bir araya geldiğini belirterek tarımla uğraşan kadınları tebrik etti.

Sözlerinin devamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un geçen hafta Orta Anadolu´nun milletvekilleriyle bir araya geldiğini hatırlatan Vekil  Nergis, her kentin eğitimle ilgili gelişmelerinin ve yapılması gerekenlerin detaylı olarak ele alındığını belirtip, ilimizin eğitime dair sorunlarının da o toplantıda gündeme getirildiğinin  altını çizdi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile gerçekleştirdiği  üçlü bir zirve ile ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Vekil Nergis, "Bu toplantı dünya gündemi için de çok önemliydi. En önemli konuların başında şu an Suriye meselesi geliyor. İnşallah güvenli bölge noktasında atılması gereken adımlar atılır. Nitekim çok yönlü bir diplomasi devam ediyor." ifadesini kullandı?                             

Medya mensuplarının başbakanlardan ve Ak Parti eski Genel Başkanı  Ahmet Davutoğlu´nun kurması beklenen yeni partiye Kayseri´den katılım olup olmayacağı yönündeki soruya söz konusu oluşumun ülkemizde fazla ilgi göreceğine inanmadığını, kendisinin de bu partiye geçmek gibi bir niyetinin olmadığının altını kalın çizgilerle çizerek şunları kaydetti?  "Kayseri´den böyle bir katılım beklemiyorum. Böyle bir oluşum var, birilerinin tercihi farklı olabilir, bu olağan bir durum. Siyasette böyle şeyler yaşanabilir ama Davutoğlu hareketinin de Ali Babacan´ın atacağı adımın da çok ses getireceği kanaatinde değilim. Kayseri´den de çok ciddi bir katılım olacağını düşünmüyorum. Benim de böyle bir düşüncem yok, AK Parti bir iktidar partisi. 17 yıldır kesintisiz iktidar olan ve memlekete hizmet eden bir parti. Türkiye´yi bir yerden bir yere taşımış çok ciddi hizmet sunmuş, halkın içinden doğmuş bir hizmet hareketi."



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi